ΑρχικήΆρθραΠαγωτό σε χωνάκι βάφλας, η νέα τρέλα του ίντερνετ

Παγωτό σε χωνάκι βάφλας, η νέα τρέλα του ίντερνετ

Η νέα γλυκιά μόδα που έχει χτυπήσει κόκκινο στη Νέα Υόρκη είναι μια λαχταριστή βάφλα τυλιγμένη σε χωνάκι, γεμισμένη με παγωτό και γαρνιρισμένη με ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί ή να λιγουρευτεί. Για τον νέο αυτό συνδυασμό υπεύθυνο είναι το ζαχαροπλαστείο Eggloo στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης που αποφάσισε να συστήσει στους κατοίκους της αμερικανικής μεγαλόπουλης ένα παραδοσιακό επιδόρπιο του Χονγκ Κονγκ, τη βάφλα με κυψελωτή επιφάνεια σερβίροντάς την με άφθονο παγωτό και toppings.  Οι φωτογραφίες από όσους έχουν ήδη δοκιμάσει το παγωτό βάφλα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και πραγματικά μας βάζουν σε πειρασμό.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τιραμισού πανεύκολο

Το πιο εύκολο τιραμισού από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε ένα δροσερό τιραμισού χωρίς αυγά, με απλά υλικά, και απολαύστε το πιο νόστιμο γλυκό!

Μαρκίζ σοκολάτας με μπισκότα

Ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Χριστουγεννιάτικη πάβλοβα

Συνταγή για χριστουγεννιάτικη πάβλοβα με υπέροχη κόκκινη σάλτσα από βατόμουρα.

Περισσότερα άρθρα

7 ιδέες για υγιεινό & θρεπτικό πρωινό σε 10 λεπτά

Ετοίμασε πρωινό σε 10 λεπτά, γεμάτο ενέργεια και γεύση για όλα τα γούστα!

Μπορώ να μαγειρέψω κατεψυγμένο κοτόπουλο χωρίς ξεπάγωμα;

Κι όμως, μπορούμε να μαγειρέψουμε κοτόπουλο χωρίς απόψυξη αλλά μόνο κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις.

Μενού και συνταγές για την 25η Μαρτίου

Στρώνουμε το τραπέζι της 25ης Μαρτίου με τις καλύτερες συνταγές για μπακαλιάρο και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ