Χρόνια Πολλά Μπαμπά!

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας μπαμπάς θέλει να φτιάξει στα παιδιά του ένα σνακ που θα τους μείνει αξέχαστο; Θέτει σε λειτουργία, εκτός από τη μαγειρική του τέχνη, και  την καλλιτεχνική του κλίση με σκοπό να ετοιμάσει για τα πιο αγαπημένα του λιλιπούτεια πρόσωπα pancakes στα πιο πρωτότυπα σχέδια. 

Ο Nathan Shield, καλλιτέχνης, καθηγητής μαθηματικών και πατέρας δυο μικρών παιδιών, αποφάσισε όχι μόνο να ανοίξει την όρεξη των παιδιών του, αλλά και να τους εξάψει τη φαντασία, φτιάχνοντάς τους pancakes, το αγαπημένο τους κολατσιό, στα πιο όμορφα και λαχταριστά σχέδια.  Ψάρια και πλάσματα του βυθού, όπως καρχαρίες,  αχιβάδες, καλαμάρια,καραβίδες και χταπόδια, φρούτα και λαχανικά, όπως πιπεριές, ραπανάκια και καρότα, πεταλούδες, σαλιγκάρια, αλλά και ήρωες ταινιών και παραμυθιών όπως η Σταχτομπούτα, παίρνουν τη μορφή και τη γεύση ενός pancake.

Μάλιστα, ο δημιουργικός και ταλαντούχος μπαμπάς δημιούργησε ένα μπλογκ στο οποίο και παρουσιάζει όλα τα pancakes που δημιουργεί με τη βοήθεια των μικρών του, που περιμένουν καθημερινά και κάτι καινούργιο.

Τα σχέδια αμέτρητα, πρωτότυπα και κυρίως πεντανόστιμα αποδεικνύουν ότι τα παιδιά είναι η κινητήρια δύναμη για ό,τι καλύτερο και εύγεστο.

Για να δείτε τα καλλιτεχνικά αυτά pancakes και να εμπνευστείτε, επισκεφθείτε το μπλογκ του Nathan Shield : http://www.saipancakes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.