Παντοπωλείο Mina’s Greece

Κάνοντας μια βόλτα στην πολυσύχναστη Μαρίνα Φλοίσβου, ένα παντοπωλείο ντυμένο στα ελληνικά χρώματα τράβηξε την προσοχή μας. Μπαίνοντας μέσα, ανακαλύψαμε ένα μικρό παράδεισο ελληνικών προϊόντων που υπόσχεται να γεμίσει γεύση και παράδοση το καθημερινό μας τραπέζι!

H χαμογελαστή Μίνα Κακανιά, έμπειρη δημοσιογράφος γαστρονομίας,  μας αποκάλυψε ότι η μακρόχρονη πορεία της στις νέες γεύσεις τη βοήθησε να ανακαλύψει τόσο τους γνωστούς, όσο και τους άγνωστους γευστικούς θησαυρούς του τόπου μας. Έτσι, με σεβασμό και αγάπη προς τα ελληνικά προϊόντα των μικρών παραγωγών, αποφάσισε να ανοίξει το Mina’s Greece, όπου βρήκαμε δεκάδες νοστιμιές της ελληνικής γης και θάλασσας.

Καθημερινά, η Μίνα Κακανιά μας υποδέχεται για να ανακαλύψουμε μαζί διαλεχτές ελληνικές γεύσεις από μία τεράστια γκάμα προϊόντων. Μουστοπιπεριές Φλωρίνης, ντακουλάκια από την Κρήτη, σπιτικές μαρμελάδες, ντολμαδάκια από τη Χαλκιδική, γιαούρτι από τη Χίο, αμυγδαλωτά από την Τήνο, μπαχαρικά και παραδοσιακά προϊόντα του συνεταιρισμού της Σαντορίνης είναι μόνο μερικά από τα καλούδια που διαθέτει το παντοπωλείο για όλους εμάς που αγαπάμε και στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα.

Επισκεφθείτε κι εσείς το Mina’s Greece για ένα συναρπαστικό ταξίδι στις ατέλειωτες ελληνικές γεύσεις!

Mina’s Greece

Κτήριο 4, Μαρίνα Φλοίσβου,

Π. Φάληρο

Τηλ: 211 4058781

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.