ΑρχικήΆρθραΠαρουσίαση βιβλίου Μαμα Πειναω

Παρουσίαση βιβλίου Μαμα Πειναω

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Αντωνίου “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω”, στο Public Συντάγματος, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014. Με πολύ θερμά λόγια μίλησαν για το βιβλίο η δημοσιογράφος γαστρονομίας Ελένη Ψυχούλη, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης, ενώ τη συζήτηση συντόνισε με μοναδικό τρόπο ο stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου. Μαζί μας βρέθηκε η τραγουδοποιός Σοφία Κουρτίδου, η οποία εξέπληξε το κοινό με μία πολύ έξυπνη διασκευή, γραμμένη ειδικά για την περίσταση και το βιβλίο του Τάσου Αντωνίου. Περισσότεροι από 150 φίλοι, συνεργάτες και αναγνώστες του website www.mamapeinao.gr τίμησαν τον συγγραφέα με την παρουσία τους. Σας ευχαριστούμε θερμά που ήσασταν κοντά μας!

Φωτογραφίες: Έλενα Λυμπεροπούλου

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σαλάτα με σύκα και blue cheese

Συνταγή για σαλάτα με σύκα και blue cheese.

Κέικ σοκολάτα

Συνταγή για υπέροχο κέικ σοκολάτα! Αφράτο, ζουμερό και πεντανόστιμο σοκολατένιο κέικ για όλη την οικογένεια.

Κιμάς με μπριάμ λαχανικών

Συνταγή για κιμά με μπριάμ λαχανικών!

Περισσότερα άρθρα

Τα 6 μυστικά για φανταστικό μουσακά

Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να φτιάξεις τέλειο μουσακά.

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

Κουρκουμάς: συνταγές και οφέλη

Ο κουρκουμάς είναι το λεγόμενο “χρυσό μπαχαρικό” που έχει τεράστα οφέλη στον οργανισμό ενώ δίνει γεύση και χρώμα στο φαγητό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ