
Πίτσα ντιπ-φοντύ
Πίτσα ντιπ-φοντύ ευκολα και γρηγορα
Θερμίδες 500θερμίδες
Υλικά
4 κ.σ τυρί κρέμα
1 κ.σ. μαγιονέζα
1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί που λιώνει
3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
½ κούπα πεπερόνι
2 κ.σ. ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
τρίμμα σκόρδου
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας, το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, το βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο πάτο ενός πυρίμαχου σκεύους, τοποθετώντας διαδοχικά από πάνω τα τυριά, τα αλλαντικά και την πιπεριά.
- Καλύπτουμε το σκεύος με αλουμινόχαρτο, το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20′,κι ύστερα αφού έχουν λιώσει τα τυριά, το ξεσκεπάζουμε και το αφήνουμε να ξεροψηθεί από πάνω.
- Το dip – fondue μπορεί να σερβιριστεί συνοδεία ζύμης για πίτσα, ψωμιού ακόμα και με νάτσος!
Δείτε επίσης: Η καλύτερη συνταγή για πορτοκαλόπιτα
Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com
i love it
μπραβο