ΑρχικήΆρθραΠοιος θέλει να γίνει ο επόμενος Aegean Traveller;

Ποιος θέλει να γίνει ο επόμενος Aegean Traveller;

Εσύ, ναι εσύ, που θες πάντα να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες και που το απρόβλεπτο δε σε φοβίζει. Εσύ που είσαι κοινωνικός και άνετος με τον κόσμο και την κάμερα. Εσύ που λατρεύεις τα ταξίδια και γνωρίζεις σχετικά καλά Αγγλικά (για να συνεννοείσαι όταν χρειάζεται). 

Έφτασε η ώρα να αποδείξεις ότι μπορείς και πρέπει να είσαι ο νέος Aegean Traveller. Μην πελαγώνεις! Τα πράγματα είναι απλά και η διαδικασία πολύ fun! Βάλε το μεράκι σου, την τσαχπινιά σου, την όρεξή σου και φτιάξε ένα βίντεο για να αποδείξεις πως είσαι αυτός, ο καλύτερος, ο επόμενος traveller!

Οδηγίες προς επίδοξους travellers: 

  1. Το βιντεάκι πρέπει να είναι φρέσκο και να έχει δημιουργηθεί ειδικά για το διαγωνισμό. Δηλαδή βιντεάκια από τις καλοκαιρινές διακοπές, από την ορκομωσία του στρατού ή από σχολικές γιορτές δεν κάνουν!
  2. Πρέπει να είσαι ο πρωταγωνιστής του βίντεο. Μπορεί να είναι γυρισμένο όπου θέλεις και να συμμετέχουν όσοι θέλεις στο cast, ο σκύλος σου, ο θείος σου, η ξαδέρφη σου ή και ολόκληρο το χωριό σου, αλλά εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής!
  3. Αν θες πολύ να λάβεις μέρος αλλά αυτές τις μέρες η έμπνευσή σου έχει στερέψει και δυσκολεύεσαι να αυτοσχεδιάσεις, υπάρχει βοήθεια! Μπες στο www.aegean-traveller.com και πάρε ιδέες! Δες τις «δοκιμασίες» και διάλεξε να γυρίσεις βιντεάκι με βάση ένα από τα concepts  που σου προτείνονται: π.χ. περίγραψε το μπακάλικο της γειτονιάς σου σα να είναι είναι το μεγαλύτερο αξιοθέατο του κόσμου, κάνε καντάδα σα να βρίσκεσαι σε γόνδολα στη Βενετία ή μια φανταστική αναμετάδοση του Λονδρέζικου pillow fight day!  Αν πάλι θες να αυτοσχεδιάσεις, απλά καντο!
  4. Το βιντεάκι να είναι γύρω στα 3 λεπτά. Δε χρειάζεται να γυρίσεις το Μπεν Χουρ για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου! Δεν απαιτούνται ειδικές κάμερες ή γνώσεις μοντάζ, σκηνοθεσίας, υποκριτικής. Ένα κινητό αρκεί!

Εσύ ακόμα να τρέξεις για γύρισμα; Άφησε τη φαντασία σου να καλπάσει και ετοίμασε διαβατήρια. Οι οντισιόν συνεχίζονται. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες, λάβε μέρος και καλό ταξίδι!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Καλοκαιρινό λικέρ

Συνταγή για παγωμένο λικέρ με δυόσμο και μέντα!

Σολομός με σπανάκι στο τηγάνι σε 15 λεπτά

Zουμερός σολομός στο τηγάνι, έτοιμος σε 15 λεπτά, με ζεστή σαλάτα σπανάκι, σόγια και σουσάμι. Μια υπέροχη υγιεινή συνταγή για σολομό από τον Τάσο Αντωνίου.

Κορμός με γέμιση κρέμας μασκαρπόνε

Συνταγή για χριστουγεννιάτικο κορμό με γέμιση από κρέμα μασκαρπόνε.

Περισσότερα άρθρα

4 είδη μουστάρδας που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας

Ποια μουστάρδα να επιλέξετε με κάθε συνταγή; Απαλή, πικάντικη, Dijon, με σπόρους, βρείτε ποια ταιριάζει ιδανικά σε κάθε πιάτο.

6 τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγουμε να ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων

Μια λίστα με τρόφιμα που οι ειδικοί συνιστούν να τα καταναλώνουμε φρέσκα και να αποφεύγουμε να τα ζεσταίνουμε ξανά.

16 τρόφιμα που πρέπει να έχετε πάντα στο ψυγείο

Δεκαπέντε  τρόφιμα που πρέπει να έχετε πάντα στο ψυγείο για να μπορείτε να ετοιμάσετε μέσα σε λίγα λεπτά ένα εύκολο, υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ