Νέο pop up METAXA bar στη Mavili Beach

Το αυθεντικό, ελληνικό, κεχριμπαρένιο ποτό, το METAXA, αυτό το καλοκαίρι μας καλεί να απολαύσουμε τα ηλιοβασιλέματα στο κέντρο της πόλης και να ζήσουμε ένα αναπάντεχο καλοκαίρι.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην κίνηση της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, έχουμε από τις 15 Ιουλίου, την ευκαιρία να ζήσουμε τα πιο καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια. Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος στην Πλατεία Μαβίλη, κρύβεται μια μοναδική παραλία που για τέσσερις εβδομάδες θα υποδεχθεί το METAXA Pop Up Bar.

Pop up Metaxa

Από τις 15 Ιουλίου, λοιπόν, και για ένα μήνα, το πολύπλευρο και μοναδικό METAXA, με σπάνια χαρίσματα και χαρακτηριστικά, που το κάνουν συχνά αναπάντεχο, θα βάλει τη γευστική του υπογραφή στα πιο διαφορετικά καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη.

Οι επισκέπτες του Mavili Beach θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική θέα σε συνδυασμό με ένα από τα τρία νέα απεριτίφ, δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, METAXA International Brand Ambassador. Όλα τα νέα απεριτίφ έχουν αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα. Το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά αρώματα και τα τρία με βάση το METAXA είτε των 5, είτε των 7 ή των 12 Αστέρων.

Pop up Metaxa

Τα κεχριμπαρένια ηλιοβασιλέματα και οι μαγικές βραδιές χρειάζονται πάντα και το κατάλληλο soundtrack το οποίο υπογράφει ο En Lefko 87,7.

Αφεθείτε στη μαγεία του amber hour, στην καρδιά της πόλη, “δίπλα στο κύμα” και απολαύστε μοναδικά METAXA απεριτίφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.