Το μυστικό για να μη μαυρίζουν τα φρούτα

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Τι κάνουμε όταν τα φρούτα που έχουμε κόψει και φυλάμε στο ψυγείο αρχίζουν να μαυρίζουν; Δείτε στο βίντεο το μυστικό για να μη μαυρίζουν τα φρούτα!

Το νερό σε συνδυασμό με το μέλι αποτρέπουν το μαύρισμα των φρούτων, όπως των μήλων, της μπανάνας,  των κυδωνιών ή των αχλαδιών και ταυτόχρονα τα διατηρούν ζουμερά και τραγανά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.