Εκτύπωση
Ρόφημα καφέ με σοκολάτα, σαντιγί και ξύσμα πορτοκαλιού
Ρόφημα καφέ και σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα πλούσιο ζεστό ρόφημα που συνδυάζει καφέ, σοκολάτα και άρωμα πορτοκαλιού. Μια εύκολη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις!
Μερίδες 2
Θερμίδες 334θερμίδες
Υλικά
- 150 γρ. γάλα με πλήρη λιπαρά
- 1 δόση εσπρέσο
- 50 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- σαντιγί για το σερβίρισμα
- 1/4 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
- Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα. Κατεβάζουμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το εσπρέσο, την κουβερτούρα, τη ζάχαρη και ξύσμα πορτοκαλιού. Με το σύρμα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ομογενοποιηθεί το μείγμα, για περίπου 6 λεπτά. Σερβίρουμε σε φλιτζάνια. Γαρνίρουμε με σαντιγί και επικαλύπτουμε με λίγο επιπλέον ξύσμα πορτοκαλιού.
Δείτε επίσης: Το πιο νόστιμο και αφράτο κεικ!
Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com
TELEIO. to evala sto magazi moy kai exoyn trelathei oloi