Σαλάτα με ρόκα και βινεγκρέτ

Σαλάτα με ρόκα, μήλο και βινεγκρέτ μελιού.
Σαλάτα με ρόκα και βινεγκρέτ

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε τη ρόκα, κρατώντας τα φυλλαράκια και πετώντας τα κοτσανάκια. Κόβουμε το μήλο σε μικρά καρέ.

Για τη βινεγκρέτ: Σε ένα βαθύ σκεύος αναμειγνύουμε το μέλι και το βαλσάμικο ξίδι. Ανακατεύουμε προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε στη βινεγκρέτ λίγο αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σε πιάτο σερβίρουμε πρώτα τα φύλλα ρόκας και στη συνέχεια το μήλο. Περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.