Σαλάτα με ρόκα και βινεγκρέτ

Σαλάτα με ρόκα και βινεγκρέτ

Ingredients


  • 6 φλιτζ. ρόκα
    ένα μέτριο μήλο

    Για τη βινεγκρέτ μελιού:


    60 ml ξύδι βαλσάμικο
    120 ml ελαιόλαδο
    20 γρ. μέλι
    αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Instructions

  • Πλένουμε και στεγνώνουμε τη ρόκα, κρατώντας τα φυλλαράκια και πετώντας τα κοτσανάκια. Κόβουμε το μήλο σε μικρά καρέ.
  • Για τη βινεγκρέτ: Σε ένα βαθύ σκεύος αναμειγνύουμε το μέλι και το βαλσάμικο ξίδι. Ανακατεύουμε προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε στη βινεγκρέτ λίγο αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Σε πιάτο σερβίρουμε πρώτα τα φύλλα ρόκας και στη συνέχεια το μήλο. Περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.