Σαλάτα νισουάζ

Συνταγή για σαλάτα νιζουάζ.
Σαλάτα νισουάζ

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε καλά το μαρούλι και τοποθετούμε τα φύλλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα φύλλα ρόκας, τις ντομάτες και τα φασολάκια.

Βάζουμε στο μπολ τα αυγά και τα φιλέτα αντσούγιας.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί η κάπαρη. Προσθέτουμε λίγο αλάτι στο τέλος, καθώς η κάπαρη έχει δώσει ήδη αλμυρή γεύση στη σάλτσα.

Περιχύνουμε με τη σάλτσα μας και σερβίρουμε.

Για 4 μερίδες

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά