ΑρχικήΆρθραΣεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον Julien Beaulieu

Σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον Julien Beaulieu

Σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον chef pâtissier Julien Beaulieu θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, από 17.00 έως 20.30, στο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Ο Julien Beaulieu είναι chef pâtissier από το 2006 στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo” του Μονακό, έχει μαθητεύσει δίπλα στους μεγαλύτερους Chefs Pâtissiers, είναι ειδικευμένος στις δημιουργίες από σοκολάτα αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη και έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς. Πρόσφατα, μετά από προσωπική επιθυμία της πριγκήπισσας Στεφανί, ο Julien Beaulieu δημιούργησε ένα γλυκό με βάση τις γεύσεις και τα αρώματα, που η Στεφανί λατρεύει. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του γλυκίσματος Cupcake au chocolat, confit figues-framboise, streusel cacao  διατέθηκαν στην φιλανθρωπική οργάνωση “Fight Aids” που ίδρυσε η Πριγκήπισσα. Μία εκδοχή του γλυκού αυτού, χωρίς γλουτένη θα εκτελέσει στο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο, 45€. Φοιτητικό εισιτήριο, 40€, Άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. 20€

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο 2106017650 ή στείλτε email στο [email protected]

 

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Βάφλες μπανάνας

Βάφλες μπανάνας με toppings της επιλογής σας από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε αγαπημένες βάφλες με αφράτη και πεντανόστιμη ζύμη από μπανάνα!

Φρέσκος τόνος με κρούστα

Πεντανόστιμος φρέσκος τόνος με κρούστα!

Τηγανητές πατάτες με αυγά και παστουρμά

Μια φανταστική πρόταση για ορεκτικό. Εύκολη, γρήγορη συνταγή όπου η τριμμένη πατάτα, τα τηγανητά αυγά και ο παστουρμάς πρωταγωνιστούν!

Περισσότερα άρθρα

Πεπόνι, ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού με λίγες θερμίδες!

Πεπόνι: θερμίδες, βιταμίνες και ιδιότητες. Το πεπόνι έχει πολύ σημαντική διατροφική και θρεπτική αξία για τον οργανισμό, όπως και μοναδικά οφέλη στην υγεία.

Οδηγός για την αγορά κρεατικών τα Χριστούγεννα

Ποια είναι τα μυστικά της αγοράς του κρέατος, ώστε να επιλέξουμε σωστά διατηρημένο κρέας από τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ; Διαβάστε τις απλές συμβουλές για την αγορά κρεατικών τα Χριστούγεννα.

Λαχανάκια Βρυξελλών: ο λόγος που πρέπει να τα εντάξεις στη διατροφή σου!

Τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ανάμεσα στα λαχανικά του χειμώνα και αποτελούν μια εξαιρετικά νόστιμη αλλά και θρεπτική επιλογή. Ας μάθουμε γιατί πρέπει να τα συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ