ΑρχικήΆρθραΣεμινάριο μαγειρικής για αρχάριους στο studio Sidayes

Σεμινάριο μαγειρικής για αρχάριους στο studio Sidayes

Το studio Sidayes by Alexandros Papandreou υποδέχεται και φέτος τους μαθητές του στον νέο κύκλο μαθημάτων μαγειρικής για το έτος 2014/2015.

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο executive Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις του με ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική, ερασιτέχνες «chef» και νέους που θέλουν να μάθουν την απλή, καθημερινή τέχνη της μαγειρικής με υλικά εύκολα και προσιτά.

Σας έχουμε και ένα μεγάλο νέο! Για πρώτη φορά, ο Τάσος Αντωνίου, δημιουργός του Μαμα Πειναω και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω!”, θα κάνει σεμινάριο στο studio Sidayes, στις 2 Φεβρουαρίου 2015, για για να μάθει στους αρχάριους μάγειρες όλα όσα θα ήθελαν να ξέρουν για να μαγειρεύουν πραγματικά καλό φαγητό! Κάντε κράτηση κάνοντας κλικ εδώ.

Τα μαθήματα μαγειρικής γίνονται σε έναν ζεστό και άρτια εξοπλισμένο χώρο ο oποίος βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Τα μαθήματα διεξάγονται ∆ευτέρα και Τετάρτη απόγευμα και το κόστος των περισσοτέρων ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μαγειρικής καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.sidayes.gr ή να καλέσετε στο 2106018288.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπισκοτογλυκό με μαρμελάδα

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με πτι μπερ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου.

Παγωτό ροδάκινο

Συνταγή για παγωτό ροδάκινο!

Χριστουγεννιάτικη πάβλοβα

Συνταγή για χριστουγεννιάτικη πάβλοβα με υπέροχη κόκκινη σάλτσα από βατόμουρα.

Περισσότερα άρθρα

Οι 5 καλύτερες συνταγές για το Μουντιάλ

Οι καλύτερες συνταγές για το Μουντιάλ! Καλέστε στην παρέα, ετοιμάστε αυτές τις εύκολες, γρήγορες και συνταγές για το Μουντιάλ και απολαύστε τον αγώνα με υπέροχες γεύσεις!

Πελτές ντομάτας: το λάθος που κάνεις όταν τον μαγειρεύεις

Πελτές ντομάτας και μαγειρική. Δείτε τι λάθος κάνετε όταν μαγειρεύετε τον πελτέ και πώς θα τον χρησιμοποιήσετε σωστά.

Λαχανάκια Βρυξελλών: ο λόγος που πρέπει να τα εντάξεις στη διατροφή σου!

Τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ανάμεσα στα λαχανικά του χειμώνα και αποτελούν μια εξαιρετικά νόστιμη αλλά και θρεπτική επιλογή. Ας μάθουμε γιατί πρέπει να τα συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ