ΑρχικήΆρθραΣεμινάριο μαγειρικής για αρχάριους στο studio Sidayes

Σεμινάριο μαγειρικής για αρχάριους στο studio Sidayes

Το studio Sidayes by Alexandros Papandreou υποδέχεται και φέτος τους μαθητές του στον νέο κύκλο μαθημάτων μαγειρικής για το έτος 2014/2015.

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο executive Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις του με ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική, ερασιτέχνες «chef» και νέους που θέλουν να μάθουν την απλή, καθημερινή τέχνη της μαγειρικής με υλικά εύκολα και προσιτά.

Σας έχουμε και ένα μεγάλο νέο! Για πρώτη φορά, ο Τάσος Αντωνίου, δημιουργός του Μαμα Πειναω και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω!”, θα κάνει σεμινάριο στο studio Sidayes, στις 2 Φεβρουαρίου 2015, για για να μάθει στους αρχάριους μάγειρες όλα όσα θα ήθελαν να ξέρουν για να μαγειρεύουν πραγματικά καλό φαγητό! Κάντε κράτηση κάνοντας κλικ εδώ.

Τα μαθήματα μαγειρικής γίνονται σε έναν ζεστό και άρτια εξοπλισμένο χώρο ο oποίος βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Τα μαθήματα διεξάγονται ∆ευτέρα και Τετάρτη απόγευμα και το κόστος των περισσοτέρων ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μαγειρικής καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.sidayes.gr ή να καλέσετε στο 2106018288.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σοκολατένια μπολ

Συνταγή για απίθανα σοκολατένια μπολ!

Λουκουμάδες με τρια υλικά

Λουκουμάδες με τρια υλικά, τραγανοί και πεντανόστιμοι! Μάθετε πώς να φτιάξετε εύκολα λουκουμάδες με υλικά που έχετε πάντα στην κουζίνα σας.

Κέικ λεμονιού με λιμοντσέλο

Αρωματικό κέικ λεμονιού και λιμοντσέλο από τον Τάσο Αντωνίου! Μία μοναδική συνταγή για κέικ λεμόνι με υπέροχο λιμοντσέλο το οποίο δίνει το πιο αφράτο και μυρωδάτο κέικ. Δοκιμάστε το!

Περισσότερα άρθρα

4 είδη μουστάρδας που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας

Ποια μουστάρδα να επιλέξετε με κάθε συνταγή; Απαλή, πικάντικη, Dijon, με σπόρους, βρείτε ποια ταιριάζει ιδανικά σε κάθε πιάτο.

Πώς μαγειρεύεται η κινόα

Μάθετε για την κινόα, τη νέα άφιξη στα superfoods και δείτε μία εύκολη συνταγή για σαλάτα με κινόα!

11 μυστικά για να πετύχετε το τέλειο παντεσπάνι

Τέλειο παντεσπάνι για τούρτες εύκολο, νόστιμο και απόλυτα επιτυχημένο, με αυτά τα 11 μικρά μυστικά επιτυχίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ