ΑρχικήΆρθραΣεμινάριο μαγειρικής για αρχάριους στο studio Sidayes

Σεμινάριο μαγειρικής για αρχάριους στο studio Sidayes

Το studio Sidayes by Alexandros Papandreou υποδέχεται και φέτος τους μαθητές του στον νέο κύκλο μαθημάτων μαγειρικής για το έτος 2014/2015.

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο executive Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις του με ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική, ερασιτέχνες «chef» και νέους που θέλουν να μάθουν την απλή, καθημερινή τέχνη της μαγειρικής με υλικά εύκολα και προσιτά.

Σας έχουμε και ένα μεγάλο νέο! Για πρώτη φορά, ο Τάσος Αντωνίου, δημιουργός του Μαμα Πειναω και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω!”, θα κάνει σεμινάριο στο studio Sidayes, στις 2 Φεβρουαρίου 2015, για για να μάθει στους αρχάριους μάγειρες όλα όσα θα ήθελαν να ξέρουν για να μαγειρεύουν πραγματικά καλό φαγητό! Κάντε κράτηση κάνοντας κλικ εδώ.

Τα μαθήματα μαγειρικής γίνονται σε έναν ζεστό και άρτια εξοπλισμένο χώρο ο oποίος βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Τα μαθήματα διεξάγονται ∆ευτέρα και Τετάρτη απόγευμα και το κόστος των περισσοτέρων ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μαγειρικής καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.sidayes.gr ή να καλέσετε στο 2106018288.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας

Υπέροχη συνταγή για ρυζόγαλο με γάλα καρύδας και ελάχιστες θερμίδες!

Φακόρυζο πιλάφι

Φακόρυζο πιλάφι από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο με γευστικό ρύζι και θρεπτικές φακές. Το φακόρυζο είναι ένας εύκολος τρόπος να φάνε όλοι και να γλύφουν τα δάχτυλά τους!

Εκλέρ ταψιού

Εκλέρ ταψιού. Ένα ιδιαίτερο γλυκό ψυγείου που θυμίζει εύκολο εκλέρ, δεν χρειάζεται ψήσιμο και είναι ιδανικό για κέρασμα ή ως τούρτα γενεθλίων. Σερβίρεται την επόμενη ημέρα για να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους!

Περισσότερα άρθρα

Συνταγές και μενού για την Πρωτομαγιά

Υπέροχες και πανεύκολες συνταγές για την Πρωτομαγιά. Δείτε το γευστικό μενού της Πρωτομαγιάς με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

6 φθινοπωρινές συνταγές που θα αγαπήσεις

Φθινοπωρινές συνταγές που θα αγαπήσουν όλοι. Αλμυρές και γλυκιές δημιουργίες που θα σε συντροφεύσουν με νοστιμιά το φθινόπωρο!

Καφές dalgona, η νέα τρέλα του ίντερνετ

Ο καφές της καραντίνας λέγεται dalgona και είναι μια παραλλαγή του δικού μας φραπέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ