Σεμινάριο μαγειρικής για αρχάριους στο studio Sidayes

Το studio Sidayes by Alexandros Papandreou υποδέχεται και φέτος τους μαθητές του στον νέο κύκλο μαθημάτων μαγειρικής για το έτος 2014/2015.

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο executive Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις του με ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική, ερασιτέχνες «chef» και νέους που θέλουν να μάθουν την απλή, καθημερινή τέχνη της μαγειρικής με υλικά εύκολα και προσιτά.

Σας έχουμε και ένα μεγάλο νέο! Για πρώτη φορά, ο Τάσος Αντωνίου, δημιουργός του Μαμα Πειναω και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω!”, θα κάνει σεμινάριο στο studio Sidayes, στις 2 Φεβρουαρίου 2015, για για να μάθει στους αρχάριους μάγειρες όλα όσα θα ήθελαν να ξέρουν για να μαγειρεύουν πραγματικά καλό φαγητό! Κάντε κράτηση κάνοντας κλικ εδώ.

Τα μαθήματα μαγειρικής γίνονται σε έναν ζεστό και άρτια εξοπλισμένο χώρο ο oποίος βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Τα μαθήματα διεξάγονται ∆ευτέρα και Τετάρτη απόγευμα και το κόστος των περισσοτέρων ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μαγειρικής καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.sidayes.gr ή να καλέσετε στο 2106018288.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.