ΑρχικήΆρθραΣτην κουζίνα με την Αργυρώ

Στην κουζίνα με την Αργυρώ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φερενίκη το bestseller βιβλίο μαγειρικής της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου «Στην κουζίνα με την Αργυρώ», σε μικρότερο, πιο πρακτικό σχήμα και πιο προσιτή τιμή.

Aν οι μυρωδιές των φαγητών της δεν κατάφεραν να ξεπηδήσουν από τα τηλεοπτικά πλατό ως την κουζίνα σας, μια βόλτα μέχρι το εστιατόριο «Παπαδάκης», που από το 2005 μεταφέρθηκε στην καρδιά του Κολωνακίου, θα σας πείσει. Χρησιμοποιώντας οικεία, παραδοσιακά υλικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε να αναβαθμίσει την ελληνική κουζίνα και να μεταδώσει στις ελληνίδες νοικοκυρές την αγάπη της για το καλό, σπιτικό φαγητό. 

Κάντε το δικό σας από εδώ

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ρεβιθοφασολάδα

Ρεβιθοφασολάδα με πατάτες και ντομάτα. Αναμείξτε τα δυο αυτά όσπρια και θα εκπλαγείτε από τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν στον οργανισμό σας!

Βελουτέ πράσου

Συνταγή για βελουτέ πράσου!

Σταφιδόψωμο με πορτοκάλι

Χορταστικό και νόστιμο σταφιδόψωμο από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε ένα υπέροχο σταφιδόψωμο με άρωμα πορτοκάλι, αφράτο και σπιτικό, με απλά βήματα.

Περισσότερα άρθρα

Το κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες

Το μυστικό κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες. Δείτε επίσης συνταγές για να αξιοποιήσετε το κατεψυγμένο τυρί.

Ροδάκινα: 7 οφέλη του καλοκαιρινού φρούτου στην υγεία

Τα ροδάκινα είναι ένα αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο με πλούσια γεύση και μοναδικά οφέλη για τον οργανισμό και την υγεία!

Τι να κάνεις με τη γαλοπούλα που περίσσεψε

Ιδέες για να μαγειρέψουμε με το φαγητό που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ