Τα πιο περίεργα μπαρ του πλανήτη

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Τι κάνει ένα μπαρ φημισμένο και διαχρονικό; Προφανώς τα καθαρά ή  κι εντυπωσιακά ποτά που σερβίρει, το όμορφο και περιποιημένο περιβάλλον του και οι θαμώνες. Είναι, όμως, και κάτι μπαρ που οφείλουν τη φήμη τους σε κάτι άλλο πιο ιδιαίτερο. Είστε έτοιμοι να διαβάσετε ποια είναι τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου;

1. Icebar, το μπαρ ιγκλού

To Icebar που βρίσκεται στη Στοκχόλμη είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, ένα μπαρ φτιαγμένο από πάγο όπου η θερμοκρασία είναι σταθερά στους 7ο C, ενώ μέχρι και τα ποτήρια που σερβίρουν τα ποτά είναι φτιαγμένα από πάγο.

2. Divebar, τo μπαρ ενυδρείο

Στο Σακραμέντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής υπάρχει το Divebar στο οποίο έχουν εγκατασταθεί ένα τεράστιο ενυδρείο με γοργόνες να κολυμπούν με χάρη.

3. Carousel bar and lounge, το μπαρ καρουσέλ

Το συγκεκριμένο μπαρ της Νέας Ορλεάνης μπορεί να μας μεταφέρει νοερά στα παιδικά μας χρόνια, αφού μοιάζει με καρουσέλ. Πιο συγκεκριμένα, οι θαμώνες μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά στο καρουσέλ και να απολαύσουν το ποτό τους.

4. Cahoots, το μπαρ βαγόνι

Το μετρό του Λονδίνου υπήρξε το πρώτο ηλεκτροκίνητο μετρό παγκοσμίως,αφού λειτουργεί από το 1890, ενώ είναι το παλαιότερο (πρωτολειτούργησε το 1863) και το πιο εκτεταμένο. Το συγκεκριμένο μπαρ στεγάζεται σε έναν σταθμό του μετρό που φυσικά δεν λειτουργεί, ενώ η διακόσμησή του μεταφέρει τους θαμώνες στη δεκαετία του ’30.

5. Alux Caverna Loung, το μπαρ σπηλιά

Το συγκεκριμένο μπαρ-εστιατόριο που βρίσκεται στην πόλη Playa del Carmen στο Μεξικό στεγάζεται σε μια σπηλιά και μάλιστα είναι το μεγαλύτερο στο είδος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.