Ταρτάκια με σύκα και μέλι

Ταρτάκια με σύκα και μέλι

Υλικά


8 φέτες ψωμί
1/2 φλιτζ. ροκφόρ σε θερμοκρασία δωματίου
8 ώριμα σύκα, κομμένα στη μέση
1 κ.γλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
4 κ.σ. καρύδια, ψιλοκομμένα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 κ.γλ. μέλι

Εκτέλεση

Αλείφουμε το ροκφόρ στο ψωμί και προσθέτουμε τα σύκα, το θυμάρι, τα καρύδια και το πιπέρι.

Σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα ψήνουμε στους 250οC για 5' μέχρι το τυρί να αρχίσει να λιώνει.

Περιχύνουμε με μέλι και σερβίρουμε.

 

Συνταγή για 4 μερίδες

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.