
Ταρτάκια με σύκα και μέλι
Μερίδες 4
Θερμίδες 232θερμίδες
Υλικά
8 φέτες ψωμί
1/2 φλιτζ. ροκφόρ σε θερμοκρασία δωματίου
8 ώριμα σύκα κομμένα στη μέση
1 κ.γλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
4 κ.σ. καρύδια, ψιλοκομμένα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 κ.γλ. μέλι
Εκτέλεση
- Αλείφουμε το ροκφόρ στο ψωμί και προσθέτουμε τα σύκα, το θυμάρι, τα καρύδια και το πιπέρι.
- Σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα ψήνουμε στους 250οC για 5' μέχρι το τυρί να αρχίσει να λιώνει.
- Περιχύνουμε με μέλι και σερβίρουμε.
Καλά τι φοβερη συνταγη ειναι αυτη!