Ο Τάσος Αντωνίου φτιάχνει για σένα τα πιο εύκολα μπισκότα με τρία μόνο υλικά! Κι όμως, δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω για να φτιάξεις τα πιο συγκλονιστικά μπισκότα φουλ στην πραλίνα φουντουκιού… Σίγουρα θα λατρέψεις αυτό το νόστιμο και εύκολο γλυκό!
Μη χάσετε
Γλυκά
Πορτοκαλόπιτα
Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!
Όσπρια
Παραδοσιακά φαλάφελ
Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.
Βίντεο
Σοκολατόπιτα
Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.
Συνταγές σε 30 λεπτά
Ζυμαρικά
Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας
Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!
Βίντεο
Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας
Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.
Σαλάτες
Σαλάτα με κινόα
Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Ανακαλύψτε συνταγές
Σάντουιτς με μπριζόλα (steak sandwich)
Άκρως χορταστικό σάντουιτς με μπριζόλα και λαχανικά που αποτελεί καταπληκτικό πλήρες γεύμα. Προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε το πιο νόστιμο steak sandwich!
Τηγανητό ρύζι
Το τηγανητό ρύζι είναι ένα πανεύκολο πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε με υλικά που έχουν περισσέψει, όπως κρέας ή κοτόπουλο.
Περισσότερα άρθρα
Ζαχαρωμένα φρούτα για να στολίσετε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σας
Στολίστε τα γιορτινά γλυκά σας με ζαχαρωμένα φρούτα για να δώσετε ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα!
Το μυστικό για τέλεια ομελέτα
Ψάχνετε το μυστικό για τέλεια ομελέτα; Αυτό το κόλπο σας δίνει τις πιο αφράτες και λαχταριστές σπιτικές ομελέτες!
Γιατί ζαχαρώνει το μέλι και πώς να το διορθώσουμε;
Γιατί ζαχάρωσε το μέλι και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε;