Τα κρι-σμας μπέργκερ του Τάσου Αντωνίου έρχονται στην «σχεδία»!

Η αλληλεγγύη στην «σχεδία» έχει γεύση, χρώμα και μυρωδιά, είναι καλαίσθητη και αφήνει δυνατό αποτύπωμα.

Έτσι, λοιπόν, όταν δοκιμάσαμε το ανεπανάληπτο σμας μπέργκερ του food expert και συγγραφέα Τάσου Αντωνίου (mamapeinao.gr), ονειρευτήκαμε να το φέρουμε στο καφέ και εστιατόριο της «σχεδίας» για να το δοκιμάσετε κι εσείς.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, στήνουμε μια μικρή γιορτή νοστιμιάς και απολαμβάνουμε ζουμερά, λαχταριστά μπέργκερ και κάνουμε καλό. Θα έχουμε και μπέργκερ για vegan!

Στον στολισμένο χώρο μας στην καρδιά της Αθήνας, Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, θα διατίθενται εκείνη την ημέρα και αντίτυπα του βιβλίου του Τάσου Αντωνίου «Για να μην ξαναπείς ποτέ… Μαμά πεινάω!» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των μπέργκερ και των συνοδευτικών τους θα διατεθούν υπέρ των κοινωνικών σκοπών της «σχεδίας».

Από δεξιά: Κώστας Λύκουρας (σεφ στο καφέ της «σχεδίας»), Τάσος Αντωνίου (συγγραφές και δημιουργός του Μαμά Πεινάω), Χρήστος Αλεφάντης (διευθυντής σύνταξης στη «σχεδία») και Γεωργία Δρακάκη (υπεύθυνη επικοινωνίας στη «σχεδία»)

Save the date: Κυριακή 19/12, 12:00-18:00 στο καφέ-εστιατόριο της «σχεδίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.