ΑρχικήΔελτία ΤύπουThe DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η σημαντικότερη έκθεση για Έλληνες παραγωγούς, επιστρέφει τον Μάρτιο του 2021, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, με μια καινοτόμα online εκθεσιακή πρόταση, με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και της εστίασης.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί τη δυναμικότερη διοργάνωση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής παραγωγής και Γαστρονομίας. Έχοντας ήδη σημαντική πορεία με 7 επιτυχημένες διοργανώσεις της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο θεσμός επιστρέφει, λανσάροντας το The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ένα νέο, online project που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με την αγορά τροφίμων και εστίασης.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ διοργανώνει για πρώτη φορά στις 01-05 Μαρτίου 2021, το The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Η εξειδικευμένη Online Έκθεση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων. Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.thedelifair.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν αποστολή δειγμάτων, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πλήθος ζωντανών σεμιναρίων, workshop και live cooking event που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η φυσική έκθεση, που δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το 2021 λόγω Covid-19, ανανεώνει το ραντεβού της στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo για τον Ιανουάριο του 2022.

Μια σειρά από επιλεγμένους buyer τροφίμων από Ελλάδα και Εξωτερικό θα πραγματοποιήσουν  προγραμματισμένες B2B συναντήσεις μέσω Web με τους παραγωγούς που συμμετέχουν στην έκθεση , στο πλαίσιο τουThe DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ενισχύοντας την προσπάθεια για επίτευξη νέων συνεργασιών αλλά και για ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων.

Παράλληλα με την Online έκθεση, οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό μέσα από ζωντανές μεταδόσεις στα Social Media της διοργάνωσης, ενισχύοντας την προβολή και τη γνωστοποίησή τους και δημιουργώντας ένα δυναμικό κανάλι άμεσης πώλησης στον τελικό καταναλωτή.

Οι παραγωγοί και οι buyers που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να στείλουν email στο [email protected] ή να καλέσουν στο +30 210 96 10 135.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπάρες βρώμης

Υγιεινές, γεμάτες ενέργεια μπάρες βρώμης από τον Τάσο Αντωνίου. Χωρίς ψήσιμο, χωρίς ζάχαρη, τέλειο για δίαιτα και ως σνακ μέσα στην ημέρα!

Παστίτσιο με λιαστή ντομάτα και μπεσαμέλ γιαουρτιού

Παστίτσιο πεντανόστιμο με βελούδινη μπεσαμέλ γιαουρτιού, λιαστή ντομάτα και μελωμένο αρωματικό κιμά με καρότο και σέλερι.

Γαλατόπιτα με φύλλο

Υπέροχη και εύκολη συνταγή για γαλατόπιτα αρωματική. Η γαλατόπιτα φτιαχνόταν σε χωριά που είχαν πολύ γάλα και έφτιαχναν με αυτό γλυκιές πίτες.

Περισσότερα άρθρα

Μυστικά για τέλειους κουραμπιέδες

Απίθανοι, τραγανοί, βουτυράτοι κουραμπιέδες στο πι και φι!

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;

Το έθιμο του μπακαλιάρου ανήμερα του Ευαγγελισμού έχει ρίζες στο 1821!

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζουμε τη σχάρα της ψησταριάς;

Μάθετε μυστικά για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα τη σχάρα από λίπη και υπολείμματα τροφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ