ΑρχικήΣυνταγέςΚοτόπουλοΤηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα από τον Τάσο Αντωνίου! Η πιο εύκολη και γρήγορη τηγανιά με μπουκίτσες κοτόπουλο, πιπεριές και μουστάρδα, που λιώνει στο στόμα. Συνοδεύστε αυτήν την υπέροχη τηγανιά κοτόπουλο με λαχταριστή πατατοσαλάτα και θα τη λατρέψετε!

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα Συνταγή
Εκτύπωση

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο εύκολη και γρήγορη τηγανιά με μπουκίτσες κοτόπουλο, πιπεριές και μουστάρδα, που λιώνουν στο στόμα. 
Πιάτο Ορεκτικά
Κουζίνα Ελληνική
Λέξη κλειδί Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Εκτέλεση 20 λεπτά
Συνολικός χρόνος 30 λεπτά
Μερίδες 4
Θερμίδες 220θερμίδες
Δημιουργός Τάσος Αντωνίου

Υλικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή ή γλυκιά
  • 300 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
  • 1/2 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση

  • Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε πάπρικα. Σοτάρουμε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε. Το αφήνουμε να μαγειρευτεί καλά, ανακατεύοντας τακτικά, για περίπου 8 με 10 λεπτά.
  • Κατόπιν προσθέτουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να μαλακώσουν ελαφρώς. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το πράσο και ανακατεύουμε καλά, να μαλακώσει και να βγάλει τη γλύκα του.
  • Σβήνουμε με λευκό κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί πλήρως για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε την τηγανιά κοτόπουλο αμέσως, συνοδεύοντας με κρύα μπύρα ή λευκό κρασί.

Βίντεο συνταγής

Δείτε ακόμα: η ωραιότερη πορτοκαλόπιτα με ψημένο φύλλο και μαρμελάδα!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ζελέ φρούτων

Συνταγή για ελαφρύ ζελέ φρούτων!

Κέικ με ανανά και νεκταρίνια

Ένα εύκολο κέικ χωρίς αυγά και βούτυρο που θα λατρέψετε. Ο ανανάς δίνει το πιο ζουμερό κέικ, ενώ μπορείτε να αντικαταστήσετε τα νεκταρίνια με ροδάκινα.

Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι

Πορτοκαλόπιτα που μοσχοβολά εσπεριδοειδή! Αφράτη, γευστική, πεντανόστιμη συνταγή για το αγαπημένο μας γλυκό. Αυτή η πορτοκαλόπιτα είναι κόλλημμα.

Περισσότερα άρθρα

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

Πώς διαλέγουμε και ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

Όλα τα μυστικά για το ξαλμύρισμα και το σωστό μαγείρεμα του μπακαλάρου.

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές νόστιμες, εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερα απολαυστικές, για να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την εβδομάδα πριν τη Σαρακοστή!

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ