Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο εύκολη και γρήγορη τηγανιά με μπουκίτσες κοτόπουλο, πιπεριές και μουστάρδα, που λιώνει στο στόμα! Συνοδεύστε αυτήν την υπέροχη τηγανιά κοτόπουλο με λαχταριστή πατατοσαλάτα και θα τη λατρέψετε!

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα Συνταγή
Εκτύπωση
5 from 1 vote

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο εύκολη και γρήγορη τηγανιά με μπουκίτσες κοτόπουλο, πιπεριές και μουστάρδα, που λιώνουν στο στόμα. 
Προετοιμασία10 λεπτά
Μαγείρεμα20 λεπτά
Σύνολο30 λεπτά
Course: Ορεκτικά
Cuisine: Ελληνική
Keyword: Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα
Servings: 4
Θερμίδες: 220 θερμίδες
Δημιουργός: Τάσος Αντωνίου

Υλικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή ή γλυκιά
  • 300 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
  • 1/2 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1/4

    φλιτζ.

    λευκό κρασί

  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση

  • Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε πάπρικα. Σοτάρουμε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε. Το αφήνουμε να μαγειρευτεί καλά, ανακατεύοντας τακτικά, για περίπου 8 με 10 λεπτά.
  • Κατόπιν προσθέτουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να μαλακώσουν ελαφρώς. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το πράσο και ανακατεύουμε καλά, να μαλακώσει και να βγάλει τη γλύκα του.
  • Σβήνουμε με λευκό κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί πλήρως για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε την τηγανιά κοτόπουλο αμέσως, συνοδεύοντας με κρύα μπύρα ή λευκό κρασί.

Βίντεο

Δείτε ακόμα: η ωραιότερη πορτοκαλόπιτα με ψημένο φύλλο και μαρμελάδα!

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.