Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο εύκολη και γρήγορη τηγανιά με μπουκίτσες κοτόπουλο, πιπεριές και μουστάρδα, που λιώνει στο στόμα! Συνοδεύστε αυτήν την υπέροχη τηγανιά κοτόπουλο με λαχταριστή πατατοσαλάτα και θα τη λατρέψετε!

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα Συνταγή
Print

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα

Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο εύκολη και γρήγορη τηγανιά με μπουκίτσες κοτόπουλο, πιπεριές και μουστάρδα, που λιώνουν στο στόμα. 
Course Ορεκτικά
Cuisine Ελληνική
Keyword Τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα
Prep Time 10 λεπτά
Cook Time 20 λεπτά
Total Time 30 λεπτά
Servings 4
Calories 220θερμίδες
Author Τάσος Αντωνίου

Ingredients

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή ή γλυκιά
  • 300 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
  • 1/2 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1/4

    φλιτζ.

    λευκό κρασί

  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα

Instructions

  • Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε πάπρικα. Σοτάρουμε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε. Το αφήνουμε να μαγειρευτεί καλά, ανακατεύοντας τακτικά, για περίπου 8 με 10 λεπτά.
  • Κατόπιν προσθέτουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να μαλακώσουν ελαφρώς. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το πράσο και ανακατεύουμε καλά, να μαλακώσει και να βγάλει τη γλύκα του.
  • Σβήνουμε με λευκό κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί πλήρως για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε την τηγανιά κοτόπουλο αμέσως, συνοδεύοντας με κρύα μπύρα ή λευκό κρασί.

Video

Δείτε ακόμα: η ωραιότερη πορτοκαλόπιτα με ψημένο φύλλο και μαρμελάδα!

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή