Απίστευτο! Της αρνήθηκαν τη θέση εργασίας επειδή ρώτησε ποιος είναι ο μισθός

Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,

H Taylor Byrnes, μια νεαρή γυναίκα από το Winnipeg του Καναδά, τουίταρε τις προάλλες ένα αλλόκοτο γεγονός που της συνέβη λίγο μετά την πρώτη της συνέντευξη για να εργαστεί στην εταιρεία SkipTheDishes, η οποία παρέχει υπηρεσίες delivery και ανάπτυξης μενού εστιατορίων. Μετά την πρώτη τηλεφωνική συνέντευξη, η Byrnes επικοινώνησε ξανά με το τμήμα ανθρωπίνων πόρων για να ρωτήσει λεπτομέρειες για το ημερομίσθιο και τα επιδόματα που παρέχει η εταιρεία. Η υπεύθυνη για τη θέση απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση, ενώ ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη με την υποψήφια. 

Συγκεκριμένα, η απάντηση που ήταν πως “οι ερωτήσεις σας αποκαλύπτουν ότι οι προτεραιότητές σας δεν συγχρονίζονται με την εταιρεία μας. Αυτή τη στιγμή δεν θα προχωρήσουμε στη συνάντησή μας την Πέμπτη”.  Στη συνέχεια, η ίδια εκπρόσωπος της εταιρείας έσπευσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα με ένα δεύτερο mail, όπου εξηγούσε ότι η εταιρεία λειτουργεί ως startup και αναζητά ανθρώπους με ισχυρό κίνητρο να εργαστούν σκληρά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της επιχείρησης και όχι με επίκεντρο τη χρηματική αποζημίωση. 

Φυσικά, η υποψήφια τουίταρε τις απαντήσεις της εταιρείας και το Twitter υποστήριξε ένθερμα τη νεαρή γυναίκα – κατακεραυνώνοντας την εταιρεία, η οποία τελικά ζήτησε συγγνώμη από την υποψήφια υπάλληλο και της προσέφερε τη δεύτερη συνέντευξη. “To email που εστάλη στην Taylor ήταν λάθος και δεν αντιπροσωπεύει την προσέγγιση και τις αξίες της ομάδας μας” σχολίασε σε συνέντευξη στο Buzzfeed Καναδά ο συνιδρυτής της start-up εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.