ΑρχικήΆρθραΤο Μαμα Πειναω γίνεται βιβλίο μαγειρικής

Το Μαμα Πειναω γίνεται βιβλίο μαγειρικής

Το Μαμα Πειναω σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη μαγειρεύει το πιο φρέσκο και high tech βιβλίο μαγειρικής ιδανικό για φοιτητές και νέους μάγειρες!

Ο Τάσος Αντωνίου, ιδρυτής του Μαμα Πειναω, αφού ξεχώρισε στο ελληνικό διαδίκτυο, συγκέντρωσε 91 εύκολες και νόστιμες συνταγές αλμυρών και γλυκών και θα μας τις παρουσιάσει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Μάλιστα ο Τάσος δημιούργησε μια μοναδική εφαρμογή που μετατρέπει τα ψώνια στην αγορά σε παιχνίδι και θα είναι διαθέσιμη για κινητά iPhone και Android.

Δείτε το βιβλίο και αγοράστε το από εδώ

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Φαλάφελ σε σουβλάκι

Φαλάφελ εύκολα και νόστιμα από τον Τάσο Αντωνίου! Τα φαλάφελ είναι οι ανατολίτικοι ρεβιθοκεφτέδες. Μία υπέροχη, αγαπημένη και νηστίσιμη συνταγή με ρεβίθια, θρεπτικά και πεντανόστιμα.

Σπιτικό τυρί κρέμα

Αυτή η συνταγή για σπιτικό τυρί κρέμα με τέσσερα μόλις υλικά θα σας δώσει ένα βελούδινο, κρεμώδες και πεντανόστιμο τυρί. Σερβίρετέ το ως πρωινό, σνακ ή ως άλειμμα.

Γέμιση για γαλοπούλα

Συνταγή για γέμιση γαλοπούλας!

Περισσότερα άρθρα

4 είδη μουστάρδας που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας

Ποια μουστάρδα να επιλέξετε με κάθε συνταγή; Απαλή, πικάντικη, Dijon, με σπόρους, βρείτε ποια ταιριάζει ιδανικά σε κάθε πιάτο.

4 απολαυστικές συνταγές για ζεστή σοκολάτα

Το αγαπημένο ρόφημα του χειμώνα σε 4 απολαυστικές παραλλαγές.

Σκόρος τροφίμων: πώς θα τον αντιμετωπίσετε για να μην ξαναεμφανιστεί

Πώς θα αντιμετωπίσετε τον σκόρο τροφίμων που καταστρέφει το αλεύρι, τα ζυμαρικά, τα μπαχαρικά και πολλά ακόμη τρόφιμα στα ντουλάπια της κουζίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ