ΑρχικήΆρθραΤο νέο Koi Sushi Bar στη Γλυφάδα είναι γεγονός!

Το νέο Koi Sushi Bar στη Γλυφάδα είναι γεγονός!

Μετά τον Πειραιά και τη Βούλα, άλλο ένα Koi Sushi Bar άνοιξε τις πύλες του την περασμένη εβδομάδα στα νότια προάστια, στην καρδιά της Γλυφάδας, επί της οδού Λαοδίκης 38, και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός φαγητού και διασκέδασης στην περιοχή. Πρόκειται για το 10ο εστιατόριο της αλυσίδας που τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, φέρνοντας την επανάσταση στο χώρο του street food, χάρη στη value for money φιλοσοφία που πρεσβεύει.

Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, δημοσιογράφοι αλλά και θαμώνες της Γλυφάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη της αλυσίδας, Χρήστου Σουρλίγκα, κι έσπευσαν να μυηθούν στον κόσμο του Koi Sushi Bar, που σε ένα σύγχρονο περιβάλλον άψογης αισθητικής, προσφέρει αυθεντικό γιαπωνέζικο sushi υψηλής ποιότητας, πλην όμως σε προσιτές τιμές για όλους. Ακολουθώντας το μοντέρνο design concept των Koi, στο νέο εστιατόριο της Γλυφάδας εντυπωσιάζει το ειδικά φωτισμένο ενυδρείο με τις μέδουσες, ενώ το εν λόγω μαγαζί είναι το δεύτερο της αλυσίδας, μετά το flagship του Συντάγματος,  που διαθέτει running belt κατά μήκος του μπαρ, από το οποίο οι συνδαιτυμόνες μπορούν να επιλέξουν επιτόπου φρέσκα εδέσματα της αρεσκείας τους που παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια τους από την έμπειρη ομάδα των Koi chefs, στα πρότυπα και με τις προδιαγραφές των αντίστοιχων διακεκριμένων sushi bars του εξωτερικού.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές γιαπωνέζικες γεύσεις και δροσερό σάκε, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά που είχε δυνατά vibes και χαλαρή διάθεση, απολαμβάνοντας  την ξεχωριστή εμπειρία sushi street food που έχει κατακτήσει όλη την Αθήνα, ενώ μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε όλους, καθώς η καταξιωμένη καλλιτέχνης origami  Μυρτώ Δημητρίου πρόσφερε στο κοινό υπέροχες χάρτινες χειροποίητες ίριδες που είχε φιλοτεχνήσει ειδικά για την περίσταση, όπως επίσης και πολύχρωμους γερανούς, σύμβολο καλοτυχίας στη γιαπωνέζικη κουλτούρα.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Mαρμελάδα καρπούζι

Μαρμελάδα καρπούζι από τον Τάσο Αντωνίου! Αυτή η συνταγή για μαρμελάδα κρύβει μέσα της όλη τη γεύση και το άρωμα του καλοκαιριού.

Κοτόπουλο με κάρυ

Μια πεντανόστιμη συνταγή για κοτόπουλο με αρωματικό κάρυ και γιαούρτι. Απολαυστικό κοτόπουλο με πλούσια σάλτσα, γρήγορο και ελαφρώς πικάντικο.

Πασχαλινά κουλουράκια

Τα πασχαλινά κουλουράκια του Τάσου Αντωνίου! Δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή για βουτυράτα, τραγανά πασχαλινά κουλούρια.

Περισσότερα άρθρα

9 μοναδικοί τρόποι να βάψετε πασχαλινά αυγά

Ιδέες, τεχνικές και σχέδια για να βάψετε τα πιο ιδιαίτερα πασχαλινά αυγά!

7 μοναδικά σχέδια για τσουρέκια

Υπέροχα σχήματα και σχέδια για να φτιάξεις πρωτότυπα πασχαλινά τσουρέκια!

Κορονοϊός: Πόσο ασφαλές είναι να παραγγέλνουμε delivery;

Κολλάει ο κορονοϊός μέσα από την τροφή; Είναι αφαλές να παραγγέλνουμε delivery με τον κορονοϊό σε έξαρση;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ