Μετά τον Πειραιά και τη Βούλα, άλλο ένα Koi Sushi Bar άνοιξε τις πύλες του την περασμένη εβδομάδα στα νότια προάστια, στην καρδιά της Γλυφάδας, επί της οδού Λαοδίκης 38, και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός φαγητού και διασκέδασης στην περιοχή. Πρόκειται για το 10ο εστιατόριο της αλυσίδας που τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, φέρνοντας την επανάσταση στο χώρο του street food, χάρη στη value for money φιλοσοφία που πρεσβεύει.
Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, δημοσιογράφοι αλλά και θαμώνες της Γλυφάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη της αλυσίδας, Χρήστου Σουρλίγκα, κι έσπευσαν να μυηθούν στον κόσμο του Koi Sushi Bar, που σε ένα σύγχρονο περιβάλλον άψογης αισθητικής, προσφέρει αυθεντικό γιαπωνέζικο sushi υψηλής ποιότητας, πλην όμως σε προσιτές τιμές για όλους. Ακολουθώντας το μοντέρνο design concept των Koi, στο νέο εστιατόριο της Γλυφάδας εντυπωσιάζει το ειδικά φωτισμένο ενυδρείο με τις μέδουσες, ενώ το εν λόγω μαγαζί είναι το δεύτερο της αλυσίδας, μετά το flagship του Συντάγματος, που διαθέτει running belt κατά μήκος του μπαρ, από το οποίο οι συνδαιτυμόνες μπορούν να επιλέξουν επιτόπου φρέσκα εδέσματα της αρεσκείας τους που παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια τους από την έμπειρη ομάδα των Koi chefs, στα πρότυπα και με τις προδιαγραφές των αντίστοιχων διακεκριμένων sushi bars του εξωτερικού.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές γιαπωνέζικες γεύσεις και δροσερό σάκε, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά που είχε δυνατά vibes και χαλαρή διάθεση, απολαμβάνοντας την ξεχωριστή εμπειρία sushi street food που έχει κατακτήσει όλη την Αθήνα, ενώ μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε όλους, καθώς η καταξιωμένη καλλιτέχνης origami Μυρτώ Δημητρίου πρόσφερε στο κοινό υπέροχες χάρτινες χειροποίητες ίριδες που είχε φιλοτεχνήσει ειδικά για την περίσταση, όπως επίσης και πολύχρωμους γερανούς, σύμβολο καλοτυχίας στη γιαπωνέζικη κουλτούρα.