ΑρχικήΆρθραΤο ουίσκι Fireball έφτασε στην Ελλάδα

Το ουίσκι Fireball έφτασε στην Ελλάδα

Τη Δευτέρα 23 Mαρτίου, στο Kitty Cat, το νέο hot spot της πόλης, η Αθήνα υποδέχτηκε το Fireball, σε ένα event για τολμηρούς!

Μέσα σε βαθύ κόκκινο σκηνικό, ανάμεσα σε δράκους και φωτιές, real time dragon-tattooing και τη μαγεία του σαξόφωνου, οι προσκεκλημένοι έζησαν μια εντελώς απρόσμενη εμπειρία με τους special- guests performers. 

Η εντυπωσιακή Zirconia Starfighter με το σαγηνευτικό παιχνίδι της φωτιάς και τις σπίθες από τον τροχό της, η Domina Lola με το μαστίγιο και ο κοσμοπολίτης DJ Απόστολος Μητρόπουλος έστειλαν τους προσκεκλημένους, media, bartenders και celebrities να γευτούν τον παράδεισο, αλλά και να καούν στην κόλαση με ατέλειωτα παγωμένα σφηνάκια Fireball!

Το Fireball είναι το νέο, εξαιρετικής ποιότητας, cinnamon whisky. Έχει παραδεισένια αρωματική, αλλά διαβολεμένα καυτερή γεύση. Απαλό και συγχρόνως, απίστευτα δυνατό, με μόλις 33% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, έρχεται κατευθείαν από τον Καναδά.

Πολλοί αναρωτιούνται από πού ξεκίνησε η σπίθα. Μέσα δεκαετίας ’80. Ο Καναδάς ζει τον πιο παγωμένο χειμώνα. Ένας τρελαμένος από το κρύο mixologist αποφασίζει να δώσει την απόλυτη λύση στο πρόβλημά του. Αναμειγνύει ουίσκι με κανέλα, παίζει με τη φωτιά και φτιάχνει το Fireball. Για δυο δεκαετίες, η φωτιά κρατιέται υπό έλεγχο. Είναι το κοινό μυστικό των βετεράνων barmen και ανάβει τα αίματα στα bar του Καναδά. Μέχρι που, λίγα χρόνια πριν, περνάει τα σύνορα και μεταδίδει τη φωτιά στην υπόλοιπη Βόρεια Αμερική. Τώρα, το κέφι του Fireball έχει ανάψει σε όλον τον κόσμο.

Το Fireball φέρνει στην Ελλάδα η PT Beverage World – Photos Photiades Group, η οποία μεταξύ άλλων διανέμει στην εγχώρια αγορά την No 1 παγκοσμίως τεκίλα Jose Cuervo και την 1800, τα ουίσκι Wild Turkey και Glen Grant, τις σαμπάνιες Armand de Brignac και Lanson, τα τζιν Brokers και Boodles, τα ρούμια Matusalem και Kraken, τη βότκα Tazovsy, τα νερά Evian και Badoit, κ. α. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπακαλιαροκροκέτες με μπίρα

Μπακαλιαροκροκέτες από τον Τάσο Αντωνίου! Τραγανές και χρυσαφένιες κροκέτες με μπακαλιάρο και μπύρα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Κρητική πίτσα με απάκι και μυζήθρα

Πίτσα με άρωμα Κρήτης. Το κρητικό απάκι, εκλεκτό αλλαντικό από χοιρινό κρέας, ξεχωρίζει σε αυτή τη συνταγή.

Τυρόπιτα με φέτα και πουρέ πατάτας

Μια πρωτότυπη πίτα που θα φτιάξετε με ελάχιστα υλικά και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Περισσότερα άρθρα

5 τρόποι για να μη μαυρίζει το αβοκάντο

Το αβοκάντο στο ψυγείο μαυρίζει πολύ γρήγορα; Δες εύκολους και έξυπνους τρόπους για τη συντήρησή του και μάθε μυστικά για να μη μαυρίζει το αβοκάντο!

8 tips για να συντηρούμε φρέσκα τα τυριά στο ψυγείο

Πώς συντηρούμε φρέσκα τα τυριά και τη φέτα αν δεν έχουμε άλμη; Μάθετε πώς θα διατηρήσετε φρέσκο το τυρί για μέρες.

Πώς θα φτιάξω σπιτικό ζωμό

Ο σπιτικός ζωμός χαρίζει ασύγκριτη γεύση στο φαγητό, από τα ζυμαρικά μέχρι τα μαγειρευτά και το ριζότο. Μάθε πώς θα φτιάξεις εύκολα και γρήγορα σπιτικό ζωμό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ