Το πρώτο εστιατόριο εμπνευσμένο από τα Πόκεμον

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Και ποιος δεν θυμάται την τρέλα με τα Πόκεμον  που είχε κυριεύσει μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά πριν κάποια χρόνια; Ο Πίκατσου κι η παρέα του είχαν καταλύσει την ελληνική αγορά και κάθε παιδί έβλεπε μετά μανίας τις περιπέτειες των Πόκεμον. Κι αν  εδώ ήταν μόδα και πέρασε, στην Ιαπωνία καλά κρατεί.

Πρίν λίγους μήνες, στο Τόκυο άνοιξε ένα εστιατόριο που το μενού του ήταν εμπνευσμένο από τα Πόκεμον. Το όνομά του, όπως μπορεί εύκολα να μαντέψετε, είναι Pikachu Café. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο όλα ήταν εμπνευσμένα από τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες και την τιμητική του, φυσικά, είχε ο Πίκατσου, αφού δάνεισε το όνομά και τη μορφή του σε αρκετά πιάτα κι επιδόρπια όπως στο Πίκατσου ρύζι με κάρι,  στο Πίκατσου burger με σως teriyaki, αλλά και στην πουτίγκα με ανανά και τα pancakes.

To Pikachu Café, στο οποίο ο επισκέπτης μπορούσε να αγοράσει και διάφορα αναμνηστικά με θέμα τους αγαπημένους του ήρωες, ήταν ένα pop-up εστιατόριο, αφού άνοιξε για τους σκοπούς της έκθεσης Pokémon the Movie XY που διήρκησε από τις 19 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.