Τώρα το μαλλί της γριάς βγαίνει και σε παγωτό

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Η δουλειά μας τελικά είναι αρκετά δύσκολη, όταν η όρεξή μας χτυπάει κόκκινο μαθαίνοντας για το νέο επιδόρπιο που δημιουργήθηκε με σκοπό να ταράξει τα νερά της ζαχαροπλαστικής. Κι είναι δύσκολη γιατί αυτό το παγωτό-χωνάκι με γεύση μαλλί της γριάς δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε, τουλάχιστον άμεσα, αφού είναι διαθέσιμο μόνο για τους λάτρεις των γλυκών που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

Το ζαχαρένιο αυτό παγωτό πωλείται στο OddFellows Ice Cream Co. που βρίσκεται στη συνοικία Williamsburg στο Μπρούκλιν. Στις λίγες μέρες που το παγωτατζίδικο αποφάσισε να το προσθέσει στον κατάλογό του, το συγκεκριμένο παγωτό έχει κινήσει την περιέργεια πολλών, αφού και μόνο που το βλέπεις, το λαχταράς. Η γεύση του είναι εξίσου ενδιαφέρουσα αφού περιέχει παγωτό από καπνιστά marshmallows, σοκολάτα, κομμάτια κράκερ και μπουκίτσες από marshmallows. Την ιδιαίτερη αυτή γεύση υποδέχεται ένα χωνάκι βουτηγμένο στη σοκολάτα, ενώ στο τέλος γαρνίρεται με μαλλί της γριάς.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και λαχταριστό, αφού το OddFellows Ice Cream Co είναι γνωστό για τις ιδιαίτερες γεύσεις που δημιουργεί για τους ανήσυχους ουρανίσκους των πελατών του. Εμείς, βλέποντάς το, θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε και στα πάτρια εδάφη, από τους δικούς μας ζαχαροπλάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.