Χοιρινό Σαβόρε

Χοιρινό Σαβόρε

Υλικά

250 γρ. χοιρινό (κόντρα ξεκοκαλισμένη) σε λεπτές φέτες
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. δεντρολίβανο αφυδατωμένο
1 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ξύδι Βαλσάμικο
½  κούπα  ζωμός από κοτόπουλο
½  κούπα βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος (Ντεμι-γκλας)
λίγο φρέσκο δεντρολίβανο για το γαρνίρισμα
αλάτι, πιπέρι 

Εκτέλεση

Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό.

Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας.

Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ πατάτας και γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο.

 

Συνταγή: Παναγιώτης Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.