Χοιρινό Σαβόρε

Εκτύπωση
5 from 2 votes

Χοιρινό Σαβόρε

Χοιρινό Σαβόρε, μια υπέροχη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο.
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα10 λεπτά
Σύνολο15 λεπτά
Course: Κυρίως πιάτα
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Χοιρινό Σαβόρε
Servings: 4
Θερμίδες: 250 θερμίδες

Υλικά

  • 250 γρ. χοιρινό κόντρα ξεκοκαλισμένη σε λεπτές φέτες
  • λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. δεντρολίβανο αφυδατωμένο
  • 1 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ξύδι Βαλσάμικο
  • ½  κούπα  ζωμός από κοτόπουλο
  • ½  κούπα βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος Ντεμι-γκλας
  • λίγο φρέσκο δεντρολίβανο για το γαρνίρισμα
    αλάτι
    πιπέρι 

Εκτέλεση

  • Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό.
    Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας.
    Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ πατάτας και γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο.
     
    Συνταγή: Παναγιώτης Παπανικολάου
2 Σχόλια
  1. ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑΤΟ ΤΑΣΟ – ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.