Χοιρινό Σαβόρε

Χοιρινό Σαβόρε

Χοιρινό Σαβόρε, μια υπέροχη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο.
5 from 2 votes
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5 λεπτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10 λεπτά
ΣΥΝΟΛΟ 15 λεπτά
ΓΕΥΜΑ Κυρίως πιάτα
ΚΟΥΖΙΝΑ Διεθνής
ΜΕΡΙΔΕΣ 4
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 250 θερμίδες

ΥΛΙΚΑ
  

  • 250 γρ. χοιρινό κόντρα ξεκοκαλισμένη σε λεπτές φέτες
  • λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. δεντρολίβανο αφυδατωμένο
  • 1 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ξύδι Βαλσάμικο
  • ½  κούπα  ζωμός από κοτόπουλο
  • ½  κούπα βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος Ντεμι-γκλας
  • λίγο φρέσκο δεντρολίβανο για το γαρνίρισμα
    αλάτι
    πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 

  • Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό.
    Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας.
    Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ πατάτας και γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο.
     
    Συνταγή: Παναγιώτης Παπανικολάου
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ Χοιρινό Σαβόρε
2 Σχόλια
  1. ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑΤΟ ΤΑΣΟ – ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.