Χριστουγεννιάτικα δέντρα από γάλα στην πόλη

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Και φέτος, οι Γιατροί του Κόσμου θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με κουτιά γάλακτος, σε μια προσπάθεια σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας και να προσφέρουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε δεινή θέση  έστω κι ένα ποτήρι γάλα, κάτι που πραγματικά τους λείπει και φυσικά έχουν ανάγκη.

Οι Γιατροί του Κόσμοι συνεργάζονται φέτος με τις Συγκοινωνίες Αθηνών και μεταφέρουν το δέντρο στον Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», ενώ άλλοι δυο ίδια δέντρα θα στολιστούν και στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά και του σταθμού μετρό στο  Ελληνικό. Οι υπεύθυνοι απευθύνοι σε όλους μας κάλεσμα και μας προσκαλούν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου  από τις 9 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αρκετά διαφορετική και σαφώς πιο αλληλέγγυα. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε στους συγκεκριμένους σταθμούς και αντί για στολίδια, να προσφέρουμε ένα κουτί γάλα για το στόλισμα του δέντρου. Παράλληλα, άλλα  είδη που μπορούμε να δώσουμε είναι: γάλα (κουτιά εβαπορέ), βρεφικά γάλατα (σκόνη), παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.