Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,
Ο Karl Lagerfeld, ο σχεδιαστής που έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να κρατά τον διάσημο οίκο Chanel στην επικαιρότητα, μας καταπλήσσει για άλλη μια φορά. Ο εκκεντρικός σχεδιαστής αποφάσισε να αφήσει για λίγο την υψηλή ραπτική και να μπει στην κουζίνα, δημιουργώντας ένα πολύ στυλάτο και γυναικείο επιδόρπιο.
Αφορμή στάθηκε η πρόταση του διάσημου Γάλλου σεφ Alain Ducasse που ήθελε να γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τα δέκατα γενέθλια του εστιατορίου του The Beige Alain Ducasse που βρίσκεται στο Τόκυο. Έτσι πρότεινε στον Lagerfeld να σχεδιάσει ένα γλυκό και πιο συγκεκριμένα έναν κορμό για την περίσταση, αφού μάλιστα συμπίπτει με τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο γνωστός σχεδιαστής, όντας πιστός λάτρης της μόδας και θαυμαστής της γυναικείας ομορφιάς, δημιούργησε έναν κορμό στο σχήμα της γνωστής συσκευασίας που έχουν τα κραγιόν του οίκου Chanel.
Ο κορμός θα είναι από καραμέλα και πικρή σοκολάτα και θα σερβίρεται σε ειδική συσκευασία την οποία έχει επιμεληθεί ο ίδιος Lagerfeld μόνο κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο και με τα ειδικά εορταστικά μενού.