ΑρχικήΆρθραXριστουγεννιάτικος κορμός από τον Karl Lagerfeld

Xριστουγεννιάτικος κορμός από τον Karl Lagerfeld

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Ο Karl Lagerfeld, ο σχεδιαστής που έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να κρατά τον διάσημο οίκο Chanel στην επικαιρότητα, μας καταπλήσσει για άλλη μια φορά. Ο εκκεντρικός σχεδιαστής αποφάσισε να αφήσει για λίγο την υψηλή ραπτική και να μπει στην κουζίνα, δημιουργώντας ένα πολύ στυλάτο και γυναικείο επιδόρπιο.

Αφορμή στάθηκε η πρόταση του διάσημου Γάλλου σεφ Alain Ducasse που ήθελε να γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τα δέκατα γενέθλια του εστιατορίου του The Beige Alain Ducasse που βρίσκεται στο Τόκυο.  Έτσι πρότεινε στον Lagerfeld να σχεδιάσει ένα γλυκό και πιο συγκεκριμένα έναν κορμό  για την περίσταση, αφού μάλιστα συμπίπτει με τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο γνωστός σχεδιαστής, όντας πιστός λάτρης της μόδας και θαυμαστής της γυναικείας ομορφιάς, δημιούργησε έναν κορμό στο σχήμα της γνωστής συσκευασίας που έχουν τα κραγιόν του οίκου Chanel.

Ο κορμός θα είναι από καραμέλα και πικρή σοκολάτα και θα σερβίρεται σε ειδική συσκευασία την οποία έχει επιμεληθεί ο ίδιος Lagerfeld μόνο κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο και με τα ειδικά εορταστικά μενού.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Φλωρεντίνες αμυγδάλου νηστίσιμες

Φλωρεντίνες αμυγδάλου, το πιο εύκολο γλυκό κέρασμα από τον Τάσο Αντωνίου. Μπορείτε να τις βουτήξετε μέχρι τη μέση σε λιωμένη κουβερούρα για μια σοκολατένια παραλλαγή.

Τούρτα παγωτό με μωσαϊκό

Συνταγή για συγκλονιστική τούρτα παγωτό με μωσαϊκό!

Μαρμελάδα αχλάδι

Η πιο εύκολη συνταγή για ευωδιαστή μαρμελάδα αχλάδι! Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως επικάλυψη σε γλυκά, στο γιαούρτι ή ακόμα και ως συνοδευτικό για κρεατικά.

Περισσότερα άρθρα

Ψήσιμο στη λαδόκολλα, όλα τα μυστικά της επιτυχίας!

Το ψήσιμο στη λαδόκολλα είναι ένας εύκολος, ξεκούραστος αλλά και εντυπωσιακός τρόπος να ψήσετε και να παρουσιάσετε τις δημιουργίες σας!

6 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις μακαρονάδα

Τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα!

9 μοναδικοί τρόποι να βάψετε πασχαλινά αυγά

Ιδέες, τεχνικές και σχέδια για να βάψετε τα πιο ιδιαίτερα πασχαλινά αυγά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ