ΑρχικήΆρθραΖυθογνωσία 2014

Η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στις μικρές ζυθοποίιες και τις μπίρες υψηλής ποιότητας πρόκειται να διοργανωθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.

Σεμινάρια, συζητήσεις και γευστικές δοκιμές περιλαμβάνονται στο ολοήμερο πρόγραμμα με στόχο να μυήσουν το κοινό στην ιστορία, εξέλιξη και ταυτότητα της μπίρας. Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει όλες τις μπίρες που θα αντιπροσωπεύουν όλους τους τύπους. Μάλιστα, στην είσοδο της έκθεσης, το κοινό θα λαμβάνει ένα ποτήρι δοκιμής, ειδικά σχεδιασμένο για την Ζυθογνωσία 2014, με το οποίο θα επισκέπτονται τα περίπτερα των ζυθοποιιών που συμμετέχουν, δοκιμάζοντας αυτές που επιθυμούν.

 

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

12:00 – 21:00

Αίγλη Ζαππείου

Είσοδος: 10€

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπιφτέκια κοτόπουλο

Μπιφτέκια κοτόπουλο από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα υγιεινό γεύμα με ζουμερά μπιφτέκια κοτόπουλο και λαχανικά.

Κέικ με πορτοκάλι σε 5 λεπτά

Συνταγή για κέικ πορτοκαλιού σε 5 λεπτά.

Λεμονόπιτα

Τέλεια και πανεύκολη λεμονόπιτα, αρωματική, απλή και γρήγορη. Πραγματικά θα λατρέψετε αυτό το νόστιμο γλυκό.

Περισσότερα άρθρα

Το μυστικό υλικό για τέλεια σάλτσα ντομάτας

Η μαγειρική σόδα είναι το μυστικό υλικό για να πετύχετε την τέλεια σάλτσα ντομάτας με σωστή γεύση που δεν ξινίζει!

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή απλό ελαιόλαδο; Να η διαφορά

Μάθετε ποιο ελαιόλαδο πρέπει να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τη συνταγή!

Κορονοϊός: tips για να μαγειρέψουμε με τα παιδιά

Ακολουθούν δοκιμασμένα μυστικά και συμβουλές για να συνυπάρξουν αρμονικά γονείς και παιδιά στην περίοδο του κορονοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ