ΑρχικήΆρθραΖυθογνωσία 2014

Η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στις μικρές ζυθοποίιες και τις μπίρες υψηλής ποιότητας πρόκειται να διοργανωθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.

Σεμινάρια, συζητήσεις και γευστικές δοκιμές περιλαμβάνονται στο ολοήμερο πρόγραμμα με στόχο να μυήσουν το κοινό στην ιστορία, εξέλιξη και ταυτότητα της μπίρας. Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει όλες τις μπίρες που θα αντιπροσωπεύουν όλους τους τύπους. Μάλιστα, στην είσοδο της έκθεσης, το κοινό θα λαμβάνει ένα ποτήρι δοκιμής, ειδικά σχεδιασμένο για την Ζυθογνωσία 2014, με το οποίο θα επισκέπτονται τα περίπτερα των ζυθοποιιών που συμμετέχουν, δοκιμάζοντας αυτές που επιθυμούν.

 

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

12:00 – 21:00

Αίγλη Ζαππείου

Είσοδος: 10€

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σάντουιτς με μπριζόλα (steak sandwich)

Άκρως χορταστικό σάντουιτς με μπριζόλα και λαχανικά που αποτελεί καταπληκτικό πλήρες γεύμα. Προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε το πιο νόστιμο steak sandwich!

Κορμός σοκολάτας με βατόμουρο

Συνταγή για κορμό με μους σοκολάτας και γέμιση από βατόμουρο του Φραντζέσκου Σώζου!

Φλωρεντίνες αμυγδάλου νηστίσιμες

Φλωρεντίνες αμυγδάλου, το πιο εύκολο γλυκό κέρασμα από τον Τάσο Αντωνίου. Μπορείτε να τις βουτήξετε μέχρι τη μέση σε λιωμένη κουβερούρα για μια σοκολατένια παραλλαγή.

Περισσότερα άρθρα

To μενού του Δεκαπενταύγουστου

Πλούσιες συνταγές για το μενού του Δεκαπενταύγουστου. Παραδοσιακά φαγητά για να ετοιμάσετε ένα αξέχαστο τραπέζι με πεντανόστιμες σπιτικές δημιουργίες για τον Δεκαπενταύγουστο!

7 συνταγές για καλοκαιρινά λαδερά που θα λατρέψεις

Οι καλύτερες συνταγές του Τάσου Αντωνίου για λαδερά φαγητά! Εξερευνήστε τις συνταγές που σας αρέσουν και συνοδεύστε τα λαδερά σας με φέτα και ψωμάκι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ