ΑρχικήΆρθραΤα ζώδια της εβδομάδας (10/3 - 17/3)

Τα ζώδια της εβδομάδας (10/3 – 17/3)

Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να δεχτείς τη ζωή σου ως έχει, ειδικά αυτές τις ημέρες που τα πράγματα είναι τόσο ρευστά σε όλους τους τομείς. Αν θες να μείνεις σπίτι, μείνε. Φτιάξε burger με σάλτσα μπύρας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτή την εβδομάδα άκου την καρδιά σου (βέβαια μην αφήσεις τη λογική τελείως έξω). Θα είσαι η καρδιά της παρέας και θα περάσεις αρκετά ευχάριστα. Σαλάτα με φρούτα και γιαούρτι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνεις τίποτα στην άκρη γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίζει δυσκολίες αλλά τι να κάνουμε Δίδυμε μου; Κοτόπιτα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνε όνειρα, δεν είναι κακό, όμως μάθε να τα κυνηγάς κιόλας. Πρόσεξε μήπως από αδυναμία και ανασφάλεια μπλέξεις με άτομα που δεν σου ταιριάζουν. Μακαρονάδα με ζαμπόν και αγκινάρα.  

ΛΕΩΝ: Πρέπει να προφυλαχτείς από πολλούς «κινδύνους» που σε τριγυρίζουν, όπως : οικονομικά λάθη αλλά και ένα άτομο που θέλει το κακό σου. Φάε σουβλάκι ξιφία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κουράζεσαι και αγχώνεσαι σε υπερβολικό βαθμό με αποτέλεσμα να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Ηρέμησε και ξεκουράσου. Σπιτικό πικάντικο λαχματζούν!  

ΖΥΓΟΣ: Πρόσεξε την υγεία σου, δουλεύεις πολλές ώρες και ξεχνάς να φας, κοιμάσαι λίγες ώρες και δεν καταλαβαίνεις τι κακό κάνεις στον οργανισμό σου. Μαρεγκάκια ή μπεζέδες.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις μπει σε μια διαδικασία ανασκόπησης του παρελθόντος. Θες να συγχωρήσεις άτομα αλλά δεν είσαι και σίγουρος-η. Δες προσεκτικά τι θα κάνεις. Σοκολατόπιτα

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλεις και έχεις την ανάγκη να γυρίσεις στα παλιά. Να δεις τους παιδικούς σου φίλους και έρωτες, να περάσεις μια βόλτα από το σχολείο σου.. Γι’ αυτό φάε μωσαϊκό που σου θυμίζει τα παλιά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή την εβδομάδα έχεις πρόβλημα επικοινωνίας, όλα σου φταίνε και δεν είσαι ευχαριστημένος-η με τίποτα. Μάθε να αγαπάς και να μοιράζεσαι. Ριζότο με μανιτάρια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αμφιβάλλεις για τα πάντα ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Έχεις φτάσει σε πολλά αδιέξοδα με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι μέρα με τη μέρα. Μια τούρτα σοκολατίνα ίσως βοηθήσει. 

ΙΧΘΥΕΣ: Έρχονται άτομα από το παρελθόν σου που μπορεί να σου ζητήσουν πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί. Θα στενοχωρηθείς αλλά και θα νευριάσεις. Πέννες αραμπιάτα.  

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπακαλιαροκροκέτες με μπίρα

Μπακαλιαροκροκέτες από τον Τάσο Αντωνίου! Τραγανές και χρυσαφένιες κροκέτες με μπακαλιάρο και μπύρα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Κορμός σοκολάτας με φράουλες

Κορμός με σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε τον δικό σας κορμό με το αφράτο παντεσπάνι και πλούσια γέμιση με σαντιγί και μαρμελάδα φράουλα!

Πανεύκολη τάρτα με λαχανικά & μανιτάρια

Πανεύκολα και λαχταριστά ταρτάκια σφολιάτας με λαχανικά και μανιτάρια. Προσθέστε τα υλικά της προτίμησής σας και απογειώστε τη συνταγή.

Περισσότερα άρθρα

Το μυστικό υλικό που λείπει από τη σούπα σου

Γάλα εβαπορέ, το μυστικό υλικό που λείπει από τη σούπα σας και την κάνει κρεμώδη και βελούδινη χωρίς να αραιώνει τον ζωμό.

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή απλό ελαιόλαδο; Να η διαφορά

Μάθετε ποιο ελαιόλαδο πρέπει να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τη συνταγή!

Το φτηνό υλικό που απογειώνει κάθε φαγητό

Το αποξηραμένο κρεμμύδι είναι το φτηνό υλικό που ταιριάζει σε πιάτα όπως κρέας και κοτόπουλο μέχρι σούπες και σαλάτες. Μάθετε γιατί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ