Από την Άννα Ευθυμίου,
Η Maa Tamagosa, Γιαπωνέζα σεφ, δημιούργησε ίσως τα πιο όμορφα μπισκότα που έχεις δει ποτέ: αρκουδάκια που αγκαλιάζουν ξηρούς καρπούς! Το μόνο εξειδικευμένο εργαλείο που θα χρειαστείς για να τα φτιάξεις είναι μία κουπάτ σε σχήμα αρκουδάκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε ξηρό καρπό προτιμάς – η φαντασία σου πρέπει να είναι ανεξάντλητη!
Πώς θα το φτιάξεις:
Ακολουθείς τη συνταγή για τραγανά μπισκότα βανίλιας. Με την κουπάτ δίνεις σχήμα στη ζύμη και με μία οδοντογλυφίδα σχηματίζεις τα μάτια και τη μύτη. Στη μέση του μπισκότου ακουμπάς τον ξηρό καρπό. Πιέζεις τα χέρια για να αγκαλιάσουν τον ξηρό καρπό. Ψήνεις στους 180οC για 15 λεπτά. Όλοι θα μιλούν για τις δημιουργίες σου!