Γέμιση για γαλοπούλα

Συνταγή για γέμιση γαλοπούλας!

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Μαγείρεμα: 45 λεπτά

Μερίδες: 7

Γέμιση για γαλοπούλα

Εκτέλεση

Σε μπολ μουλιάζουμε το ψωμί και το αφήνουμε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το διαλύουμε σε μικρά κομμάτια.Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, σε μέτρια θερμοκρασία, ζεματίζουμε για 8 λεπτά τα συκωτάκια πουλιών. Μόλις είναι έτοιμα, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και μετά τα ψιλοκόβουμε.

Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί σωτάρουμε τον κιμά. Στη συνέχεια, σε μεγάλο μπολ βάζουμε τα συκωτάκια, τον κιμά, το σέλερι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τα αυγά, την παρμεζάνα, τις σταφίδες και τους ξηρούς καρπούς και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και αναμειγνύουμε πολύ καλά. Για να ετοιμάσουμε τη γαλοπούλα ακολουθούμε αυτή τη συνταγή

Αν δεν χρησιμοποιήσουμε τη γέμιση αμέσως, την καλύπτουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο.