ΑρχικήΆρθραΔιαγωνισμός σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής

Διαγωνισμός σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής

Το Mαμα Πειναω προσφέρει σε 2 τυχερούς αναγνώστες από μια θέση αξίας 45€ στο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του chef pâtissier Julien Beaulieu! 

Λάβετε μέρος στην κλήρωση, πηγαίνοντας στη σελίδα μας στο facebook (facebook.com/mamapeinao), κάντε Like στη σελίδα και μετά συμπληρώστε το όνομά σας κάτω από το σχετικό άρθρο ή στείλτε μας email στο [email protected] με την επισήμανση Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 29 Νοεμβρίου.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, από 17.00 έως 20.30, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

– Μπιάνκα Μιτίου

– Απόστολος Δροσιάδης

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παγωτό βύσσινο

Συνταγή για παγωτό βύσσινο με γιαούρτι!

Ριζότο με μανιτάρια

Το πιο εύκολο ριζότο με μανιτάρια από τον Τάσο Αντωνίου. Μάθε πώς να φτιάχνεις το τέλειο, βελούδινο ριζότο μανιταριών με αυτή την εύκολη συνταγή.

Πορτοκαλόπιτα με γλάσο πορτοκαλιού

Συνταγή για αφράτη πορτοκαλόπιτα με αμύγδαλο και υπέροχο γλάσο πορτοκαλιού!

Περισσότερα άρθρα

Ανακαλύψαμε το πρώτο vegan τσουρέκι της πόλης!

O Στέφανος Διαμαντόπουλος φτιάχνει στον Πειραιά το πιο νόστιμο και πρωτότυπο vegan τσουρέκι της πόλης. Εκτός αυτού, εδώ θα βρεις περίτεχνα σοκολατένια αυγά και μοναδικές τούρτες από ζαχαρόπαστα για κάθε περίσταση.

Να γιατί πρέπει να καθαρίζετε τα μήλα σας

Μάθετε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να καθαρίζετε τα μήλα σας εύκολα και με ασφάλεια.

Να γιατί πρέπει να ανακατεύουμε τη σαλάτα με τα χέρια

Ένας απλός αλλά πολύ σημαντικός λόγος που πρέπει να ανακατεύουμε τη σαλάτα με τα χέρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ