ΑρχικήΆρθραΚερδίστε ένα καλάθι με προϊόντα Marks & Spencer για τον Άγιο Βαλεντίνο

Κερδίστε ένα καλάθι με προϊόντα Marks & Spencer για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το Μαμα Πειναω γιορτάζει την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου και κάνει δώρο σε ένα τυχερό αναγνώστη ένα καλάθι με προϊόντα Marks & Spencer με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/mamapeinao) και μετά κάντε κοινοποίηση (share) στο προφίλ σας τη σχετική ανάρτηση. Mόνο οι fans που έχουν κάνει δημόσια κοινοποίηση (public share) την ανάρτηση θα λάβουν μέρος στην κλήρωση. Εναλλακτικά, στείλτε μας email στο [email protected] με την επισήμανση Marks and Spencer. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

– Evangelia Kotronaki

H νικήτρια παρακαλείτε να επικοινωνήσει μαζί μας στέλνοντάς μας το τηλέφωνο επικοινωνίας της.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σπιτική μαγιονέζα

Συνταγή για σπιτική μαγιονέζα!

Μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι

Μια υπέροχη μαρινάδα για χοιρινό με απίθανη γεύση από εσπεριδοειδή.

Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι

Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι από τον Τάσο Αντωνίου. Μια απολαυστική μαμαδίστικη συνταγή με λεμονάτη γεύση, εύκολη, γρήγορη, ιδανική για τις καθημερινές ή το κυριακάτικο τραπέζι.

Περισσότερα άρθρα

5 τρόποι να τρως λιγότερη ζάχαρη

Κι όμως, η ζωή χωρίς γλυκό δεν είναι απαραίτητα γκρίζα!

Το μυστικό των σεφ για άψογα και πεντανόστιμα μανιτάρια

Πείτε αντίο στα μουλιασμένα μανιτάρια με αυτό το μυστικό για τέλειο μαγείρεμα.

Οι καλύτερες συνταγές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Συνταγές για το γιορτινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ