Μακαρονάδα aglio e olio

Συνταγή για μακαρονάδα aglio e olio!
Μακαρονάδα aglio e olio

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, και το μπούκοβο και σοτάρουμε για 7-8 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το σκόρδο. Αφού σουρώσουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το φρεσκοκομμένο πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού.

Σερβίρουμε αμέσως.

μαμα πειναω youtube.com