Μακαρονάδα aglio e olio

Μακαρονάδα aglio e olio

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ μπούκοβο
4 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ξύσμα από μισό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, και το μπούκοβο και σοτάρουμε για 7-8 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το σκόρδο. Αφού σουρώσουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το φρεσκοκομμένο πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού.

Σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.