Μακαρονάδα με ντομάτα

Μακαρονάδα με ντομάτα
Υλικά
  • 500 γραμμ. βίδες
  • 1/4 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ
  • 300 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 300 γραμμ. φέτα θρυμματισμένη
  • 1/2 κούπας ελιές κομμένες σε φέτες
  • 2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για 5΄-6΄. Προσθέτουμε την πιπεριά και σοτάρουμε για 2΄-3΄. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τις ελιές, τον βασιλικό και την κάππαρη. Αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά. Ανακατεύουμε να λιώσει η φέτα με τη θερμοκρασία της κατσαρόλας.

    Ρίχνουμε τις βίδες και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και ελέγχουμε το αλατοπίπερο. Σερβίρεται ζεστή αμέσως ή κρύα σαν σαλάτα.

     

    Για 5 μερίδες

    Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

    Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά

     

     

    Πηγή: www.argiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.