Μεσογειακή τηγανιά

Μεσογειακή τηγανιά

Υλικά


2 μέτριες καραβίδες
2 μέτριες γαρίδες
6 καθαρισμένα μύδια
6 καθαρισμένα χτένια
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ φλιτζ. τσαγιού ζωμός ψαριού
¼ φλιτζ. τσαγιού κρασί
Τρίχρωμες πιπεριές
1 κ.γλ. δενδρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αφού σοτάρουμε τις γαρίδες και τις καραβίδες σε μικρό τηγάνι, σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε στο σκεύος μας τα μύδια και τα χτένια, ώστε να πάρουν μία μικρή βράση. Ενδιάμεσα προσθέτουμε τις πιπεριές και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Σερβίρουμε αμέσως.

Συνταγή: Γιάννης Κρητικός, chef των Kritikos Gallery & Restaurants στη Χαλκιδική

Φωτογραφία: Τάσος Αντωνίου, Twentyseven Creative Lab

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.