ΑρχικήΆρθραΤα ζώδια της εβδομάδας (28/4 - 5/5)

Τα ζώδια της εβδομάδας (28/4 – 5/5)

Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,

Κριός: Απρόσμενα γεγονότα ανατρέπουν με θετικούς τρόπους ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Νέες εξελίξεις υπόσχονται να σας φτιάξουν τη διάθεση. Προσοχή στις σπατάλες. Εύκολες καριόκες. 

Tαύρος: Ένας νέος έρωτας θα εμφανισθεί ξαφνικά. Παλιές σχέσεις και συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά. Μωσαϊκό

Δίδυμοι: Αυτή την εβδομάδα θα διασκεδάσετε και θα βρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων είναι πολύ πιθανή. Μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος στα επαγγελματικά και τα ερωτικά. Καρυδόπιτα με σοκολάτα. 

Καρκίνος: Προτάσεις για συνεργασία που γίνονται με απρόσμενο τρόπο δίνουν νέα ώθηση στις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Το διάστημα που ακολουθεί θα βελτιωθούν τα πράγματα στη δουλειά και τα οικονομικά. Σαλάτα με τυρί, καρύδια και φρούτα. 

Λέων: Ώρα να προωθήσετε δυναμικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επαγγελματικά ταξίδια θα φέρουν σημαντικά αποτελέματα. Προσέξτε τις εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο αλλά και το σπίτι. Παστιτσάδα

Παρθένος: Αργές αλλά αποφασιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα επισφραγιστούν με απόλυτη επιτυχία. Ένας νέος έρωτας αναστατώνει τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Γαρίδες με δεντρολίβανο. 

Ζυγός: Αυτήν την εβδομάδα τα οικονομικά σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Φορολογικές εκκρεμότητες, χρέη αλλά και σπατάλες τους παρελθόντος θα αποπληρωθούν επιτρέποντάς σας να αναπνεύσετε. Τσιζμπεργκερ

Σκορπιός: Μην υπογράψετε συμφωνίες και οικονομικές δοσοληψίες. Χαλαρώστε και δοκιμάστε μια δίαιτα αποτοξίνωσης. Ένας έρωτας από το παρελθόν ξαναφουντώνει ενώ μια απρόσμενη συνάντηση θα αποδειχτεί στρατηγικής σημασίας. Τηγανητά αυγά μελάτα

Τοξότης: Δώστε βάση στο έτερον ήμισυ και κατεβάστε τους τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον. Σε μια περίοδο που οι εντάσεις είναι αυξημένες, καλό είναι να κρατάμε ήπιο χαρακτήρα. Τυρόπιτα με πουρέ πατάτας και φέτα

Αιγόκερως: Το Πάσχα είναι αφορμή να ηρεμήσετε και να κάνετε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής. Μια γνωριμία που μοιάζει τυχαία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο άμεσο μέλλον. Μαρμελάδα καρότο σε φρυγανισμένο ψωμάκι

Υδροχόος: Είστε σε μια φάση αναζήτησης σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι διακοπές του Πάσχα είναι αφορμή για εσωτερική αναζήτηση και γαλήνη. Σταφιδόψωμο με πορτοκάλι

Ιχθείς: Αποφύγετε σημαντικές συναντήσεις και τελεσίδικες αποφάσεις. Αντίθετα στραφείτε στην οικογένεια και επιλύστε τυχόν ζητήματα με συγγενικά πρόσωπα. Μαρεγκάκια

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπακαλιαροκροκέτες με μπίρα

Μπακαλιαροκροκέτες από τον Τάσο Αντωνίου! Τραγανές και χρυσαφένιες κροκέτες με μπακαλιάρο και μπύρα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Βελουτέ πράσου

Συνταγή για βελουτέ πράσου!

Πατάτες hasselback

Συνταγή για πατάτες hasselback στον φούρνο με μπέικον!

Περισσότερα άρθρα

Το κόλπο για να ξεφλουδίσετε εύκολα τα αυγά σας

Η σωστή τεχνική για εύκολο ξεφλούδισμα αυγών.

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

Χιόνι στην Αθήνα, καιρός για σούπες!

Συμβουλές για το χιόνι, πώς να φάτε και τί να πιείτε για να ζεσταθείτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ