ΑρχικήΆρθραΤο μενού για το σαββατοκύριακο (13/10 – 14/10)

Το μενού για το σαββατοκύριακο (13/10 – 14/10)

Τι να μαγειρέψω το σαββατοκύριακο; Ο Τάσος Αντωνίου εμπνέεται από τα φρέσκα υλικά της εποχής και σου ετοιμάζει ένα υπέροχο μενού για να μοιραστείς στους αγαπημένους σου.

Κάθε Σαββατοκύριακο ξεκουραζόμαστε και δημιουργούμε μοναδικές συνταγές που συγκεντρώνουν την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και πάνω από πεντανόστιμα πιάταΠιάτα γεμάτα γεύση και νοστιμιά που θα εντυπωσιάσουν την οικογένεια και τους φίλους σου!

Μαγείρεψε το μενού για το σαββατοκύριακο με τα φρούτα και λαχανικά του Οκτωβρίου. Δημιούργησε πλούσια κυρίως πιάτα και μοσχομυριστά γλυκά που σε βάζουν σε χουχουλιάρικη φθινοπωρινή διάθεση!

Σπιτικά σουβλάκια

Μακαρόνια με αρωματική σάλτσα κιμά

Ζέμπρα κέικ

Μπανόφι

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Λεχματζούν

Συνταγή για πικάντικα λεχματζούν με γιαούρτι!

Φράουλες με κρέμα τσιζκέικ

Συνταγή για φράουλες γεμιστές με κρέμα τσιζκέικ!

Μωσαϊκό σοκολατένιο

Μωσαϊκό από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων με την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για μωσαϊκό σοκολάτας.

Περισσότερα άρθρα

5 σημεία στην κουζίνα που φωλιάζουν τα μικρόβια & πώς να τα εξολοθρεύσετε

Τα μικρόβια στην κουζίνα κρύβονται σε σημεία και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Μάθετε πώς θα τα εξολοθρεύσετε!

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

3 λόγοι για να φοράμε γάντια όταν πλένουμε πιάτα

Γιατί πρέπει να φοράμε γάντια όταν πλένουμε τα πιάτα; Τρεις πολύ καλοί λόγοι που βοηθούν να λάμπουν τα πιάτα αλλά και να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ