Το μενού για το σαββατοκύριακο είναι εδώ! Ο Τάσος Αντωνίου και η ομάδα του ετοίμασαν για εσάς τις πιο νόστιμες συνταγές, ιδανικές για όλη την οικογένεια, στο πνεύμα της Σαρακοστής και όχι μόνο. Γιατί κάθε σαββατοκύριακο, η όρεξή μας απογειώνεται για νόστιμα πιάτα, ιδανικά για χουχούλιασμα στο σπίτι!
Μη χάσετε
Γλυκά
Πορτοκαλόπιτα
Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!
Όσπρια
Παραδοσιακά φαλάφελ
Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.
Βίντεο
Σοκολατόπιτα
Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.
Συνταγές σε 30 λεπτά
Ζυμαρικά
Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας
Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!
Βίντεο
Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας
Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.
Σαλάτες
Σαλάτα με κινόα
Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Ανακαλύψτε συνταγές
Μακαρονάδα ταλιολίνι με αγκινάρες, ζαμπόν και μανιτάρια
Μακαρονάδα με ζαμπόν και αγκινάρες από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε αυτήν την εύκολη μακαρονάδα με τις ανοιξιάτικες αγκινάρες και εμπλουτίστε τη με ζαμπόν, μανιτάρια και την εύκολη σάλτσα παρμεζάνας που σας προτείνω.
Περισσότερα άρθρα
Βερίκοκα και άλλα καλοκαιρινά φρούτα: μυστικά & συνταγές!
Μαθαίνουμε πώς επιλέγουμε νόστιμα, γερά καλοκαιρινά φρούτα αλλά και υπέροχες συνταγές για νόστιμα, ευωδιαστά γλυκά!
Φτιάξε το τέλειο ριζότο, μπορείς!
Η συνταγή της επιτυχίας για τέλειο χυλωμένο ριζότο με al dente ρύζι που "κρατάει" στο δόντι!
Ο χαλβάς της Καθαράς Δευτέρας
Ο χαλβάς είναι συνυφασμένος με την Καθαρά Δευτέρα. Δείτε τα 6 μυστικά για να ξεχωρίσετε τον καλό χαλβά που θα σερβίρετε στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.