ΑρχικήΆρθραΤο παστίτσιο των New York Times που εξόργισε τους Έλληνες σε όλο...

Το παστίτσιο των New York Times που εξόργισε τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο

Μια πιο μοντέρνα παραλλαγή του ελληνικού παστίτσιου αποφάσισαν να δημοσιεύσουν οι New York Times. Συγκεκριμένα, η food editor Colu Henry πρότεινε τη δική της εκδοχή για την παραδοσιακή αυτή ελληνική συνταγή, όπου προσέθεσε αρκετά απρόσμενα υλικά.

Αντί για μοσχαρίσιο κιμά, χρησιμοποίησε αρνίσιο κιμά(!), πέννες αντί για τα κλασικά χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο και αρκετά περισσότερη ντομάτα σε σχέση με την κλασική συνταγή.

Αυτό όμως δεν άρεσε και πολύ στους χρήστες των social media οι οποίοι απάντησαν με αρνητικά σχόλια κάτω από το post των New York Times στο Facebook, κυρίως από Έλληνες πρώτης και δεύτερης γενιάς αλλά και ξένοι που έχουν δοκιμάσει και αγαπήσει το συγκεκριμένο πιάτο.

Μια πιο μοντέρνα παραλλαγή του ελληνικού παστίτσιου αποφάσισαν να δημοσιεύσουν οι New York Times, εξοργίζοντας χιλιάδες Έλληνες και ξένους στα social media.
Οι Έλληνες αναγνώστες των New York Times μάλλον εξοργίστηκαν με την “πειραγμένη” συνταγή που δημοσίευσαν για το παραδοσιακό ελληνικό παστίτσιο 

«Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνατε, αλλά σίγουρα δεν είναι παστίτσιο», «θα έπρεπε να γράψετε μία απολογητική επιστολή προς κάθε Έλληνα, στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο», «αυτό δεν είναι παστίτσιο, είναι τρέλα», «ιεροσυλία» είναι μερικά μόνο από τα περισσότερα από τα σχόλια… οργής των χρηστών μέχρι στιγμής κάτω από την ανάρτηση της συνταγής

Αν παρόλα αυτά σας άνοιξε η όρεξη για παστίτσιο, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε τη συνταγή που σας έφτιαχνε και η μαμά σας, δείτε μια υπέροχη συνταγή για παστίτσιο ΕΔΩ.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ψεύτικη πίτα

Συνταγή για ψεύτικη πίτα πλούσια σε γεύσεις!

Ριζότο με μπέικον και μανιτάρια

Ριζότο με μπέικον, μανιτάρια και μαρούλι σε 10 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων!

Τούρτα γενεθλίων

Τούρτα γενεθλίων με γεύση σοκολάτα. Μια ονειρεμένη συνταγή για τούρτα με ανάλαφρη γεύση και βελούδινη υφή που θα την φτιάχνετε σε κάθε γιορτή!

Περισσότερα άρθρα

7 τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων

7 τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν ποτέ στον φούρνο μικροκυμάτων.

Πώς αποστειρώνουμε βάζα

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς αποστειρώνουμε βάζα για τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τόσο κομπλεξικοι ειναι οι Έλληνες. Απλά. Και το αποδεικνύουν καθημερινα, ανά την υφήλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ