Ανακαλύψαμε το πρώτο vegan τσουρέκι της πόλης!

Vegan τσουρέκι από το Levotre Piree

Πάσχα χωρίς τσουρέκι, απλώς δεν γίνεται. Τσουρέκια υπάρχουν πολλά. Vegan τσουρέκια όμως; Βγήκαμε στους δρόμους στην αναζήτησή για το καλύτερο νηστίσιμο τσουρέκι και ανακαλύψαμε το πρώτο vegan τσουρέκι, το οποίο θα λατρέψεις σίγουρα! 

Δημιουργός του μοναδικού αυτού vegan τσουρεκιού είναι ο Στέφανος Διαμαντόπουλος από το ζαχαροπλαστείο Levôtre Pirée στο κέντρο του Πειραιά.  Πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, ο Στέφανος κατόπιν απαίτησης των φανατικών θαυμαστών των γλυκών του, έφτιαξε ενα μοναδικό τσουρέκι χωρίς αυγά, γάλα και βούτυρο. Ωστόσο το vegan τσουρέκι θα σου αρέσει πιο πολύ από το κλασικό, γιατί είναι εξίσου αφράτο, γευστικό, με λίγες θερμίδες και όλα τα θετικά διατροφικά στοιχεία που έχει να προσφέρει η vegan διατροφή.

Εκτός από το απίθανο vegan τσουρέκι, ο Στέφανος Διαμαντόπουλος δεν προδίδει ποτέ την αφοσίωσή του στη σοκολάτα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βρεις τα πιο περίτεχνα και όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά στο  Levôtre Pirée. Αν πρόκειται να κάνεις επίσκεψη και δεν θέλεις να πας με άδεια χέρια, οι πανέμορφες τούρτες με ζαχαρόπαστα που κοσμούν τα ψυγεία θα αποτελέσουν το τέλειο δώρο. Μια δοκιμή είναι απαραίτητη!

Levôtre Pirée

Κουντουριώτου 166, Πειραιάς

Τ. 210.4122577

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.