ΑρχικήΆρθραΤα ζώδια της εβδομάδας (15/12 - 22/12)

Τα ζώδια της εβδομάδας (15/12 – 22/12)

Από την ομάδα του Μαμα Πειναω, 

ΚΡΙΟΣ: Έχεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και με τα χρήματα που βγάζεις αλλά και με το αφεντικό σου. Σου έχουν πέσει πολλές ευθύνες. Σαλάτα με φακές, παντζάρι και βαλεριάνα.  

ΤΑΥΡΟΣ: Αναμνήσεις θα σε κάνουν να συγκρίνεις το παρελθόν με το παρόν, μην σε πάρει από κάτω γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έχεις ανάγκη από ένα σύντροφο ή ένα φίλο. Ινδικό κοτόπουλο τίκα μασάλα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να προσέχεις την υγεία σου γιατί είναι επικίνδυνος καιρός. Κάτι που είχες δεδομένο δεν υπάρχει πια και επιτέλους δες τι θα κάνεις με τη δουλειά σου. Σαλάτα με νουντλς σε βαζάκι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτές τις ημέρες δεν μπορείς να αποφύγεις τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Σκέψου τρώγοντας χριστουγεννιάτικη γλυκιά πουτίγκα.   

ΛΕΩΝ: Σταμάτα να είσαι δειλός-ή και προσπάθησε να κρύψεις τον εγωισμό σου ώστε να δείξεις προς τα έξω τι είσαι. Φάε κορμό σοκολάτας με γέμιση κάστανο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για κάποιο λόγο σκέφτεσαι έναν έρωτα από το παρελθόν και θεωρείς ότι έπρεπε να έχεις κάνει πράγματα που δεν έκανες. Μήπως να ψάξεις να τον βρεις; Ριζότο με κολοκύθα και σπανάκι

ΖΥΓΟΣ: Η απώλεια είναι και αυτή μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος-η να χάνεις. Έτσι είναι η ζωή Ζυγέ μου. Κοτόπουλο με μέλι και μπαλσάμικο.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σου έρχονται στιγμές στο μυαλό σου από πολλά και διάφορα. Μην ανησυχείς, όλους μας πιάνει αυτό. Παστίτσιο με λαχανικά! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εσένα, πάρτο χαμπάρι. Είναι λογικό να θες να κρατήσει κι άλλο η περίοδος που είχες ενέργεια και κέφι αλλά δυστυχώς έφυγε. Πιές μια ζεστή σοκολάτα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρες τα άτομα που έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς και λύσε τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις. Είναι καιρός για ξεκαθαρίσματα. Χοιρινό με δαμάσκηνα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σκέψη του να κλείσει ένα κύκλος στη ζωή σου και να μπεις σε ένα καινούριο σε τρομάζει αλλά έτσι πρέπει. Χριστουγεννιάτικο γεμιστό κοτόπουλο στη γάστρα.  

ΙΧΘΕΙΣ: Επειδή στους άλλους τομείς της ζωής σου δεν τα έχεις καταφέρει τουλάχιστον ασχολήσου με τα ταξίδια και τα βιβλία. Σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα.  

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Eggnog

Συνταγή για eggnog, το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο ποτό από την Αμερική!

Σπανακόρυζο με ντομάτα

Σπανακόρυζο από τον Τάσο Αντωνίου. Μια κλασική συνταγή για σπανακόρυζο λεμονάτο και σπυρωτό, σαν της μαμάς.


Μαρκίζ σοκολάτας με μπισκότα

Ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα άρθρα

Λαχανάκια Βρυξελλών: ο λόγος που πρέπει να τα εντάξεις στη διατροφή σου!

Τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ανάμεσα στα λαχανικά του χειμώνα και αποτελούν μια εξαιρετικά νόστιμη αλλά και θρεπτική επιλογή. Ας μάθουμε γιατί πρέπει να τα συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας.

16 τρόφιμα που πρέπει να έχετε πάντα στο ψυγείο

Δεκαπέντε  τρόφιμα που πρέπει να έχετε πάντα στο ψυγείο για να μπορείτε να ετοιμάσετε μέσα σε λίγα λεπτά ένα εύκολο, υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.

Πώς διαλέγουμε και ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

Όλα τα μυστικά για το ξαλμύρισμα και το σωστό μαγείρεμα του μπακαλάρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ