Το μενού για το σαββατοκύριακο είναι εδώ! Ο Τάσος Αντωνίου και η ομάδα του ετοίμασαν για εσάς τις πιο νόστιμες συνταγές, ιδανικές για όλη την οικογένεια, στο πνεύμα της Σαρακοστής και όχι μόνο. Γιατί κάθε σαββατοκύριακο, η όρεξή μας απογειώνεται για νόστιμα πιάτα, ιδανικά για χουχούλιασμα στο σπίτι!
Μη χάσετε
Γλυκά
Πορτοκαλόπιτα
Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!
Όσπρια
Παραδοσιακά φαλάφελ
Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.
Βίντεο
Σοκολατόπιτα
Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.
Συνταγές σε 30 λεπτά
Ζυμαρικά
Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας
Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!
Βίντεο
Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας
Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.
Σαλάτες
Σαλάτα με κινόα
Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Ανακαλύψτε συνταγές
Πιροσκί
Πιροσκί σπιτικά με τη γέμιση της επιλογή σας από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε το αγαπημένο πιροσκί με αφράτη και τραγανή ζύμη.
Mαρμελάδα καρπούζι
Μαρμελάδα καρπούζι από τον Τάσο Αντωνίου! Αυτή η συνταγή για μαρμελάδα κρύβει μέσα της όλη τη γεύση και το άρωμα του καλοκαιριού.
Τυρόπιτα με κρέμα τυριού
Τυρόπιτα με κρέμα ελληνικών τυριών από τον Τάσο Αντωνίου. Αξιοποιήστε τυριά όπως φέτα, ανθότυρο και η γραβιέρα, που σας έχουν μείνει στο ψυγείο και φτιάξτε μια νόστιμη πίτα!
Περισσότερα άρθρα
7 λόγοι να φας σταφύλια αυτόν τον Σεπτέμβρη
Τα σταφύλια του Σεπτεμβρίου είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό και την υγεία μας!
Γιατί ζαχαρώνει το μέλι και πώς να το διορθώσουμε;
Γιατί ζαχάρωσε το μέλι και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε;

