Μπισκότο στο τηγάνι

Μπισκότο στο τηγάνι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 minutes

Χρόνος εκτέλεσης: 20 minutes

Μερίδες: 8

Υλικά


8 κ.σ. βούτυρο
½ κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
½ κούπα καστανή ζάχαρη
1 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γλ. μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο. Μόλις λιώσει, προσθέτουμε τα δύο είδη ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη σπάτουλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε διαδοχικά το αυγό, το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη βανίλια ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και με τη βοήθεια της σπάτουλας μεταφέρουμε προσεκτικά το μπισκότο σε μεγάλο ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη στο ταψί με τη σπάτουλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα από πάνω. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.