Μπισκότο στο τηγάνι

Εκτύπωση

Μπισκότο στο τηγάνι

Πιάτο Γλυκά
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Μπισκότο στο τηγάνι
Προετοιμασία 10 λεπτά
Εκτέλεση 20 λεπτά
Συνολικός χρόνος 30 λεπτά
Μερίδες 8
Θερμίδες 434θερμίδες

Υλικά


  • 8 κ.σ. βούτυρο
    ½ κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
    ½ κούπα καστανή ζάχαρη
    1 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    1 αυγό
    ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
    ½ κ.γλ. μαγειρική σόδα
    1 πρέζα αλάτι
    κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο. Μόλις λιώσει, προσθέτουμε τα δύο είδη ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη σπάτουλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε διαδοχικά το αυγό, το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη βανίλια ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και με τη βοήθεια της σπάτουλας μεταφέρουμε προσεκτικά το μπισκότο σε μεγάλο ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη στο ταψί με τη σπάτουλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα από πάνω. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου. 

Συνταγή για πετυχημένο κλασσικό κέικ

Και Το μενού της εβδομάδας με εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή