ΑρχικήΆρθραΤι να μαγειρέψω το σαββατοκύριακο (2/6 - 3/6/)

Τι να μαγειρέψω το σαββατοκύριακο (2/6 – 3/6/)

Το καλοκαίρι επιτέλους έκανε την εμφάνισή του και τι καλύτερο από το να μαγειρέψουμε νόστιμες συνταγές με τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά του Ιουνίου; Στη νέα στήλη “Τι να μαγειρέψω το σαββατοκύριακο” μοιραζόμαστε τις αγαπημένες συνταγές για φαγητά και γλυκά με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου. Συνταγές που θέλετε να μαγειρέψετε για να περάσετε ποιοτικό χρόνο στην κουζίνα με τους αγαπημένους σας. Υπέροχα γλυκά γιατί το σαββατοκύριακο θέλει την ατασθαλία του! Ακόμη και να προετοιμάσετε φαγητό για την εβδομάδα που πρόκειται να ξεκινήσει – μην ξεχνάς, για τις καθημερινές έχουμε και το μενού της εβδομάδας. Καλή απόλαυση!

Brownie σοκολάτας

Σουφλέ με μακαρόνια στο φούρνο

Κοτόπουλο πανέ με λιωμένο τυρί

Τυρί σαγανάκι

Σαλάτα νισουάζ με τόνο

Εύκολο πεϊνιρλί σε 10 λεπτά

https://www.youtube.com/watch?v=9GXTpz-ePEw

Γαλατόπιτα με φύλλο

https://www.youtube.com/watch?v=kFQ-eF2LkE0

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Χοιρινή τηγανιά

Αυτή η συνταγή για χοιρινή τηγανιά είναι εύκολη, γρήγορη, λαχταριστή και ιδανική για αρχάριους.

Χριστουγεννιάτικη πάβλοβα

Συνταγή για χριστουγεννιάτικη πάβλοβα με υπέροχη κόκκινη σάλτσα από βατόμουρα.

Βίδες με πέστο μαϊντανού

Συνταγή για μακαρόνια βίδες με πέστο μαϊντανού. Αρωματική σάλτσα πέστο από μαϊντανό, χωρίς τυρί, που δίνει αίσθηση φρεσκάδας στη μακαρονάδα μας.

Περισσότερα άρθρα

Πώς φτιάχνεται το σπιτικό σαλέπι ρόφημα

Η ιστορία και η συνταγή για σαλέπι, το ρόφημα βάλσαμο για τις κρύες μέρες του χειμώνα!

Το φτηνό υλικό που απογειώνει κάθε φαγητό

Το αποξηραμένο κρεμμύδι είναι το φτηνό υλικό που ταιριάζει σε πιάτα όπως κρέας και κοτόπουλο μέχρι σούπες και σαλάτες. Μάθετε γιατί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ