ΑρχικήΆρθραΤο μενού της εβδομάδας (10/12 – 14/12)

Το μενού της εβδομάδας (10/12 – 14/12)

Τι θα φάμε σήμερα; Ο Δεκέμβριος έχει μπει για τα καλά, και μαζί του έφερε το κρύο του χειμώνα!

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα αλλά η ερώτηση παραμένει σταθερή! Όπως κάθε Σάββατο, σχεδιάσαμε το γευστικό μενού της εβδομάδας με υπέροχες, εύκολες και οικονομικές συνταγές, πάντα με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου. Νόστιμες συνταγές που θα γεμίσουν κάθε μέρα το τραπέζι σας, ενώ εσείς θα προγραμματίσετε τη λίστα αγορών σας για το σούπερ μάρκετ!

Για τις συνταγές που θα ετοιμάσετε το Σάββατο και την Κυριακή, διαβάστε τη στήλη “Το μενού για το σαββατοκύριακο” εδώ.

Δευτέρα

Μπριάμ

Τρίτη

Χειμωνιάτικη καροτόσουπα

Τετάρτη

Φακόρυζο πιλάφι

Φακόρυζο πιλάφι συνταγή

Δείτε ακόμα: το ωραιότερο χοιρινό κότσι στον φούρνο από τον Τάσο Αντωνίου!

Πέμπτη 

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

Παρασκευή

Σουφλέ με μακαρόνια στο φούρνο

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σαλάτα με σύκα και blue cheese

Συνταγή για σαλάτα με σύκα και blue cheese.

Μοσχάρι σε σφολιάτα

Λαχταριστό μοσχάρι σε σφολιάτα.

Σπιτική μερέντα με 3 υλικά

Άλειμμα κακάο από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα υπέροχο άλειμμα με κακάο ιδανικό για να το αλείψετε σε ζεστό ψωμάκι στο πρωινό.

Περισσότερα άρθρα

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια;

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια ανάλογα με την ποικιλία τους;

Το μενού του Πάσχα

Ένα μενού για το Πάσχα με τις καλύτερες πασχαλινές συνταγές για σαλάτες, αρνί κα υπέροχα γλυκά με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: τι να προσέξετε όταν αγοράζετε αυγά

Τα σημεία που πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε αυγά από τη λαϊκή ή το σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ